KUVA: Cristal Snow'lle hämmentävä fanilahja - oksennusämpäri glitterillä

Tanssitähti Cristal Snow sai tähtiopettajansa siskolta kristallisen fanilahjan sunnuntain suorien tanssilähetysten varalle.

Tähtitanssija Cristal Snow jännittää esiintymisiä. Hän kertoi jo ennen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun alkua jännityksen saattavan yltyä pahoinvoinniksi tanssikulisseissa.

Cristal Snow’n tanssiopettaja Kia Lehmuskosken sisko yllättikin tähtitanssijan mieluisalla fanilahjalla, jolle saattaa tulla käyttöä ennen suoria tanssilähetyksiä.

– Hän oli tosi huolissaan voinnistani. Kian sisko sitten antoi tämän ja sanoi, että ei nyt ei tarvitse mihinkään tavalliseen ämpäriin puklata!

– Mun mielestä tämä on ihana, tanssitähti kiittelee.

Kimaltavalle ämpärille ei ole vielä ollut tarvetta, ja pilke silmäkulmassa kimaltavaa oksennusämpäriään esittelevä Cristal Snow kertookin keksineensä sangolle muutakin käyttöä.

– Tämä on hyvä myös jatkoilla, jos tulee huonovointiseksi! Ämpäri on monikäyttöinen, koska sen voi ottaa mukaansa ja lähteä hippaamaan, hän virnuilee.

Viihteen kauhukakaran kimaltava fanilahja ei ole jäänyt huomaamatta tanssisalilla. Tanssitähdet hyörivät kiiltävän sangon ympärillä harakkojen lailla.

Anne Kukkohovi on tosi mustasukkainen tästä! Hän on himoinnut tätä, mutta ei ole vielä saanut käännettyä ämpäriä itselleen.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat