Mainos

Kuuma miesnäyttelijä ylistää vaimoaan

Bruce Willis on umpirakastunut vaimoonsa Emma Hemingiin. Mies tahtoo viettää mahdollisimman paljon aikaa rakkaansa kanssa.

Bruce Willisin onni loistaa miehen kasvoilla. Hän on täysin rakastunut mallivaimoonsa Emma Hemingiin, joka on Willisin mukaan tyylikäs ja kaunis. Hän arvostaa Hemingissä sitä, ettei tämä ole näyttelijän kanssa kuuluisuuden takia. Malli ei ole tahtonut Willisiltä mitään muuta kuin yhdessä onnellisina elämistä.

– En ole koskaan ollut näin onnellinen. Se tekee hyvää pitkän jakson jälkeen, jolloin tunsin oloni yksinäiseksi, Willis kertoi The Sun -lehdelle.

Näyttelijätähti haluaa viettää kaiken mahdollisen vapaa-ajan vaimonsa kanssa. Hän on jopa vähentänyt työmääräänsä rakkauden vuoksi. Hän haluaa, että Heming on jatkuvasti hänen rinnallaan.

Charmikkaalle miesnäyttelijälle ero Demi Mooresta oli kova paikka. Nyt mies on päässyt täysin yli ex-vaimostaan. Willis meni naimisiin Hemingin kanssa viime vuonna. Ensimmäinen avioliittovuosi on uskomusten mukaan vaikein. Tältä parilta se näyttää sujuvan ongelmitta.

MTV3/Helmi

Lähde: hellomagazine.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.