Kurkusta vasaraan – mikä kuudesta penismallista koskettaa sinun elämääsi?

On hyvä muistaa, ettei peniksen koko tai muoto ole ainoa taitavan rakastajan ominaisuus.

Videolla vinkkejä siihen, mitä seksileluja kotiin kannattaisi hankkia.

Miehet saattavat vertailla maskuliinista mittaansa peniksen koolla. On kuitenkin hyvä muistaa, että koon lisäksi myös muodolla on oma vaikutuksensa siihen, miten miehen onnistuu tyydyttää partnerinsa sukuelimellään yhdynnässä.

The Sun listasi kuusi tyypillisintä penismallia. Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Banaani

Banaanimainen penis on, no, banaanimainen. Se kaartuu hieman ylöspäin ja on tavallista pidempi.

Fallosmaisen hedelmän muotoisella peniksellä varustelluilla miehillä on luontainen etulyöntiasema vällyjen välissä. Peniksen muoto nimittäin hankaa yhdynnässä naisen emättimen yläseinämän herkkiä alueita.

2. Vasara

Vasaran mallisessa sukuelimessä peniksen pää on suurempi kuin varsi, joka on pitkä ja ohut. Päästään suureneva penis on otollinen antamaan stimulaatiota seksin aikana.

3. Sieni

”Sienipenis” on kuin vasara – mutta pienempi ja paksumpi.

Osa tutkijoista uskoo, että peniksen sienimäisestä päästä on ollut hyötyä suvun jatkamisessa. Muoto nimittäin mahdollistaa kilpailijoiden siemennesteen kaapimisen ulos emättimestä.

4. Kurkku

Kurkun muotoinen penis on tavallisesti keskivertoa suurempi. Muodolle on tyypillistä peniksen paksu juuri, joka kapenee hieman peniksen päätä kohden.

5. Kynä

Kynämäinen penis tarkoittaa suoraa, miltei tasapaksua sukuelintä. Se on kuitenkin satavarmasti keskivertokynää paksumpi.

6. C-kirjain

”Banaanipenistä” vielä kaarevampi ”C-penis” kaartuu selkeästi kantajansa oikean käden puolelle. Muoto on harvinainen, mutta naispartnerille varsin miellyttävä.

Lähde: The Sun, The Hook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja