Mainos

Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana – huomaako eroa? Naiset vastaavat

8:10

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Videolla pohditaan vastausta kysymykseen.

"Millaista on seksin harrastaminen eri tavalla varustettujen miesten kanssa? Tunteeko peniksissä eroa esimerkiksi silloin, jos se sojottaa oikealle tai suoraan ylös?", kysyy anonyymi.

Näin naiset vastasivat

"Eksällä oli tosi terhakkaasti ylöspäin sojottava vehje, mutta keskivertoa pienempi. Nyksällä on paljon isompi mutta suoraan eteenpäin sojottava. Sain jostain syystä paljon paremmat orkut eksän kanssa, vaikka yhdyntä muuten on nautinnollisempaa nyksän kanssa."
– 42, parisuhteessa

"En ole itse huomannut mitään eroa, suoraksi se penis 'vääntyy', kun sisälle työntää, sojoitti sitten minne suuntaan tahansa. Peniksen koostakin johtuva ero perustuu lähinnä siihen, että suuremman varustuksen omaavat miehet kuvittelevat sen 'suuren anakondan' yksinään tuovan naiselle tyydytyksen, ja tästä syystä ei olla koskaan vaivauduttu opettelemaan klitoriksen paikkaa."
​​​​​​​– 22, sinkku

"Sojotus ei koskaan ole havaintojeni mukaan haitannut. Jos 'se' on liian pitkä, se tökkii yleensä kipeästi väärään paikkaan. Liian paksukin on pidemmän päälle epämukava. Se, mikä on 'liian' mitäkin, riippuu yksilöstä, joten omasta alapäästä ei tämän vastauksen perusteella kannata huolestua."
– 32, parisuhteessa

"Kerran olen ollut miehen kanssa, jolla oli niin huomattavan pieni, että sen oikeasti huomasi yhdyntätuntumassa – tai pikemminkin ei huomannut. Nyt ei sitten puhuta mistään vähän 'keskiarvon alapuolella' olevasta, joten miesten ylivoimaisella enemmistöllä ei ole syytä huoleen. Juttu ei kestänyt kauaa (loppuminen ei liittynyt peniksen kokoon), joten en osaa sanoa, olisiko sitä ajan myötä jotenkin oppinut kompensoimaan."
– 30, naimisissa

"Koossa toki huomaa jonkinlaista eroa, mutta ero on luultavasti pienempi kuin moni mies kuvittelee. Alan pikkuhiljaa taipua siihen mielipiteeseen, että sillä on oikeasti eniten merkitystä, miten mittojaan käyttää. Sojotuksilla mihinkään suuntaan en ole huomannut merkitystä seksin aikana."
– 32, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Vaikka tunteet syntyisivät virheellisistäkin luuloista, niin sydämen uskotaan aina olevan järkevämpi kuin pää, vaikka kaikki faktat puhuisivat sitä vastaan. Miksi?" kysyy nimimerkki Politics.


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.