Kuponki vetämään - rahapeleissä jättipottikarnevaalit

Viime lauantain lottoarvonnassa (kierros 40/2012) ei kahdesta aiemmasta viikosta poiketen löytynyt täysosumia. Loton potti nousee näin ollen viiteen miljoonaan euroon.

Tällä viikolla onkin tiedossa pottikarnevaalit, kun myös Viking Lotossa ja Eurojackpotissa on jaossa huimia summia.

Lotossa jaettiin kuitenkin tukuittain pienempiä voittoja viime lauantaina. Arvonnassa löytyi 10 kappaletta 6+1 oikein -tuloksia, joiden voitto-osuudeksi muodostui runsaat 15 000 euroa.

Lauantai-illan muhkeimmat voitot napattiin kuitenkin Lauantai-Jokerissa, jossa jahdattiin kahden miljoonan euron tuplapottia. Täysosumia ei tällä kertaa löytynyt, sen sijaan arvonta toi kaksi lähes 33 000 euron arvoista 6 oikein -tulosta. Voittorivit oli pelattu Oulussa Merikoskenkadun R-kioskissa ja Karkkilan linja-autoaseman R-kioskissa.

Tällä viikolla pottikarnevaalit

Tällä viikolla vietetään oikeita pottikarnevaaleja, koska Loton päävoitto nousi viiteen miljoonaan euroon, Viking Loton potti on noin 12,5 miljoonassa eurossa ja Eurojackpotin päävoitto on peräti noin 18 miljoonaa euroa.

Kaiken lisäksi myös Jokerin päävoitot on tuplattu eli keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina Jokerissa on mahdollisuus voittaa kaksi miljoonaa euroa, tiedottaa Veikkaus.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat