Kuorsaavan kultaisennoutajan nukkuma-asento ei voi kuin naurattaa – videosta viraalihitti!

Julie heräsi aamulla huvittavaan tilanteeseen – kainalossa uinaili täysin vieras koira 1:25
KATSO MYÖS: Tennesseessä asuvat Julie ja Jimmy Johnson kokivat melkoisen yllätyksen herättyään aamutuimaan vieraan koiran vierestä.

Kultaisennoutajan erikoinen tapa nukkua naurattaa somessa.

Prince-nimisellä kultaisellanoutajalla on oma Instagram-tili, @prince_bangeera, jolla on joitain tuhansia seuraajia. Tavallisesti koirasta julkaistut kuvat ja videot keräävät kymmeniä tai kenties hieman päälle sata tykkäystä.

Hiljattainen julkaisu on kuitenkin suosiossaan ylivoimainen, sillä viraaliksi levinnyt video on kerännyt tykkäyksiä yli 440 000 – eikä ihme.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla kuorsaava koira on jumahtanut nukkumaan hyvin erikoiseen asentoon, avonainen suu kiinni avonaisessa laatikossa ja videolla kuvaillaankin koiran tuntemuksia näin: "Kuinka nukun tietäen, että vanhempani ovat pakkomielteisiä minua kohtaan, heidän elämänsä ja aikataulunsa pyörivät ympärilläni, olen heidän pysyvä lukitusnäyttönsä, saan leluja toimitettuna kuukausittain, minulla ei ole laskuja... minä olen se lasku!!"

Kommentteja hauskaan videoon ropissut niin ikään normaalijulkaisuun verrattuna hurja määrä. Kun Princen aiempiin julkaisuihin kommentteja on tullut kenties yksi, korkeintaan muutama, nyt yli 1500 huvittunutta on jättänyt mielipiteensä videosta kommenttikenttään.

– Lyön vetoa, että se nukahti pureskellessaan sitä [laatikkoa], arveli eräs.

– Pyrin olemaan tätä tasoa rauhallinen, ihaili toinen.

– "Superduperväsynyt! Aion vain nukkua tässä, en voi liikkua", kuvaili eräs koiran ajatuksia.

Lue myös:

    Uusimmat