Mainos

Kuorma-autonkuljettaja ajoi kolarin - syytti Greenpeacen banderollia

Yksi ihminen loukkaantui aamulla Helsingissä Hämeenlinnanväylällä ketjukolarissa, joka sai osallisten mukaan alkunsa Greenpeacen ydinvoiman vastaisesta kampanjaiskusta. Kolarissa oli mukana kuorma-auto ja kolme henkilöautoa.

Kuorma-autonkuljettaja ei huomannut eteensä pysähtynyttä henkilöautoa vaan ajoi auton perään. Auto lensi törmäyksen voimasta edessään olevan auton perään, joka paiskautui vielä edellään olevan auton perään.

Kuorma-autonkuljettaja kertoi poliisille, ettei huomannut henkilöautoa ajoissa siksi, että hänen huomionsa oli kiinnittynyt Greenpeacen banderolliin. Hänen mukaansa aktivistit heiluttivat banderollia Kylänevantiellä Hämeenlinnanväylän ylittävällä sillalla, ja hän pelkäsi lakanan olevan niin alhaalla, että se osuisi hänen autoonsa.

Greenpeacen ohjelmajohtajan Tapio Laakson mukaan kukaan ei heiluttanut banderollia, vaan se oli kiinni sillan kaiteessa. Hän sanoo myös, ettei se roikkunut alempana, kuin mihin sillan rakenteet ulottuvat.

Laakso myöntää, että aktivistit poistuivat paikalta banderolleineen ennen poliisin tuloa.

— Olisi ehkä ollut syytä jäädä paikalle, mutta he poistuivat, koska olivat juuri lähdössä kotiin kun onnettomuus tapahtui.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.