Mainos

Kuntosalilla tapahtui karmea onnettomuus – salikaverin keskittyminen herpaantui härskin videon vuoksi

Mies paljasti Reddit-sivustolla keskittymisen herpaantumisen johtaneen onnettomuuteen.

Snapruinedmylife-niminen käyttäjä purkaa tuntojaan Reddit-sivuston surullisenkuuluisalla "Today, I Fucked Up" - eli Tänään mokasin -palstalla. Hän kertoo, kuinka Tinder-deitin aiheuttama häiriö aiheutti vakavan onnettomuuden kuntosalilla.

Mies kertoo, että oli kirjoitusta edeltävänä iltana päättänyt mennä salikaverinsa kanssa myöhäisillan treeneille.

"Olin myös hiljattain tavannut kauniin tytön Tinderissä ja olimme snapchattaileet toisillemme kuin se olisi kokopäivätyömme. Hän on jumalattoman upea", mies kertoo.

Tinder-naisen vaatima huomio koitui kuitenkin miehen salikaverin kohtaloksi. Miehet päättivät yrittää tehdä rankan penkkipunnerrustreenin. Kun miehen salikaveri oli tekemässä viimeistä sarjaansa 125 kilon painoilla, Tinder-tyttö viestitti tuhman Snapchat-videon muodossa.

"Avatessani Snapchatia salikaverini kysyi, olenko valmis varmistamaan, mutta miettimättä vastasin myöntävästi... Tässä mokasin perusteellisesti.

Kun hän alkoi punnertamaan, avasin Snapchatin ja siellä oli tältä tytöltä video sisältäen arkaluontoista materiaalia, jossa hän ehdotti, että tapaisimme sinä iltana. Olin täysin keskittynyt 10 sekunnin videoon, kun kuulin tömähdyksen ja avunhuudon... Salikaverini oli menettänyt otteensa tangosta ja se putosi hänen kurkulleen... Pudotin puhelimeni välittömästi ja yritin auttaa nostamaan tankoa. Ihmiset ympärillämme näkivät, mitä tapahtui ja kaikki ryntäsivät auttamaan. Valitettavasti salikaverini alkoi yskiä verta ja tilanne muuttui aika pahaksi."

"Kunnioitan AINA äijäkoodia"

"Reddit, olen helvetinmoinen idiootti... Mokasin niin pahasti, etten tiedä, mitä tehdä. Olen parhaillaan sairaalassa hänen perheensä kanssa, kun hänelle tehdään hätäleikkausta. Tiedän vain, että hän on ollut leikkauksessa viimeiset kuusi tuntia ja on edelleen..." 

Onneksi tilanne sai onnellisen lopun. Mies palasi päivittämään sivustolle, että pala salikaverin kurkunpäästä oli tuhoutunut. Hän kuitenkin selviäisi vammoistaan ja vakuutus kattaisi hoidot. Nyt mies toivoo, että muut ottavat opikseen hänen mokailuistaan.

"Toivon, että kaikki oppivat tästä onnettomuudesta. Poistan Snapchatin, en koskaan tuo puhelinta enää salille ja kunnioitan AINA äijäkoodia. Olen oikeasti pahoillani siitä, mitä tapahtui ja toivon, että ystäväni antaa anteeksi. Loppujen lopuksi leikkaus meni todella hyvin."

Video: Penkkipunnerruksen sijaan askelkyykkyjä?

1:31

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.