Gemma ymmärsi personal trainerinsa kuvapyynnön kiusallisella tavalla väärin – "En pyydä asiakkaitani..."

Brittinainen ymmärsi personal trainerinsa kuvapyynnön hieman väärin.

Brittiläisen Heart West Midlands -radiokanavan juontaja Gemma Hill tuskaili TikTokissa kiusallista mokaansa, joka saattaa johtaa kuntosalin vaihtoon tai kotitreeneihin siirtymiseen, kertoo Mirror.

Gemma kertoi TikTok-videollaan, kuinka hänen miespuolinen personal trainerinsa oli kehottanut naista ottamaan niin kutsutun ennen-kuvan itsestään.

Kuntovalmentaja oli kehottanut naista ottamaan kuvan alusvaatteisillaan, olemaan hengittämättä sisään kuvassa tai poseeramasta hyvän kuvakulman vuoksi. Sen sijaan Gemman tuli olla kuvassa rehellinen itselleen, jotta hänellä olisi hyvä lähtökohta, johon verrata itseään kuntosalitreenien avulla tapahtuvan kehityksen jälkeen.

Gemma teki juuri niin kuin pyydettiin ja lähetti alusvaatekuvansa personal trainerilleen. Miehen vastauksesta kävi kuitenkin ilmi, että nainen oli ymmärtänyt jotain hyvin oleellisella tavalla väärin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En pyydä asiakkaitani..."

Gemma jakoi videollaan kuvakaappauksen personal trainerin kanssa käymästään viestinvaihdosta.

Personal trainer on lähettänyt Gemman kuvan jälkeen vastauksen selventääkseen kuvapyyntöään: "Hei, anteeksi, Gem, tarkoitin, että otat kuvat itsellesi, ei että lähettäisit niitä minulle. Jotta voit katsoa edistymistäsi."

Erehdyksestä nolostunut radiojuontaja vastasi: "Voi luoja, olen niin pahoillani. Minä idioottina ajattelin, että minun oli tarkoitus lähettää ne sinulle. Kuinka noloa. Olen niin pahoillani."

Personal trainer kertoi joutuneensa pienimuotoisiin ongelmiin tyttöystävänsä kanssa: "Ei, hah, en pyydä asiakkaitani lähettämään minulle alusvaatekuvia. Olin syömässä päivällistä tyttöystäväni kanssa, hän kyselee minulta "kuka tämä mimmi on..."

"Aika hankkia uusi PT"

Videota on katsottu yli 133 000 kertaa. Moni lohdutti Gemmaa siitä, että virhe oli ymmärrettävä.

– Minun personal trainerini käski ottamaan kaksi kuvaa, mutta sanoi, että "älä lähetä niitä minulle", joten oletan, että muutkin ovat tehneet niin aiemmin, lohdutti eräs.

– Yleinen moka. Onnea seuraavaan personal trainer -tapaamiseen, nauroi eräs kommentoija.

– Nauroin juuri ääneen, tunnusti yksi kommentoija.

– En voi lakata nauramasta. Aika hankkia uusi PT, kuului yksi kommentti.

– Minulla oli kerran terapeutti, joka kehotti kirjoittamaan kirjeen jollekulle, jota vihaan. Tein niin ja lähetin sen. Ilmeisesti niitä ei pitäisi lähettää, tunnusti eräs.

Katso myös, millaisia ovat asiat, jotka jokainen salilla käymiseen hurahtanut ymmärtää:

Nämä asiat jokainen kuntosalilla käymiseen hurahtanut tunnistaa 0:45

Lue myös:

    Uusimmat