Mainos

Kuntokuurin aloittanut pääministeri Sipilä: Intohimo työhön auttaa kestämään haukut – perhe tukena kaikissa tilanteissa

15:31

Kuten useat muutkin suomalaiset, myös pääministeri Juha Sipilä (kesk) lomailee heinä-elokuussa. Pääministeri kuvailee ensimmäistä lomaviikkoaan virkistäväksi vaihteluksi MTV Uutisten haastattelussa Porissa. 

Vielä kesäkuun loppupuolelle hallitus päätti lykätä sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistusta. Sote onkin tietänyt pitkää päivää myös pääministerille. 

– Loma oli virkistävää vaihtelua, vaikkakin osa viikosta kului Trumpin ja Putinin huippukokousvalmisteluiden merkeissä, pääministeri kuvailee ensimmäistä lomaviikkoaan. 

Sipilän ensimmäinen lomaviikko oli 9.7.–13.7. Pidempi lomapätkä koittaa 19.7.–8.8. Lomaviikkojen välissä pääministeri osallistuu SuomiAreena-tapahtumaan Porissa. 

Pääministerin mukaan politiikassa pitää kestää kritiikkiä ja arvosteluakin. Esimerkiksi heinäkuussa julkaistun HS-gallupin mukaan pääministeriin tyytymättömien määrä on kasvanut. 

– Politiikassa mukana olevan pitää kysyä itseltään, kuinka suurella intohimolla on mukana. 

Intohimolla negatiivista palautetta vastaan

Sipilän mukaan intohimo yhteisten asioiden hoitamiseen auttaa myös negatiivisen palautteen vastaanottamiseen.

Pääministeri kertoo, että myös perhe on saanut ja tottunut palautteeseen. Perhe kuitenkin seisoo Sipilän mukaan täysin hänen tukenaan, tuli mitä tuli. 

Pääministeri Sipilä kertoo ensimmäisellä lomaviikollaan aloittaneensa kuntokuurin. Ohjelmaan on kuulunut pääministerin mukaan muutama sata kilometriä pyöräilyä. 

Tänään Sipilä kuitenkin kapuaa Porissa MTV-lavalle pitämään arvopuhetta valitsemastaan arvosta. Pääministerin puhetta on mahdollista seurata suorana SuomiAreenan nettisivulta.

SuomiAreenan tuottavat yhteistyössä Mediahub ja Porin kaupunki. MTV toimii SuomiAreenan mediakumppanina. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja