Kuningatar Elisabetin lapsenlapsi sai kolmannen lapsensa – poikavauva syntyi kylpyhuoneen lattialle

Prinsessa Annen tytär Zara Tindall synnytti sunnuntaina kolmannen lapsensa. Iloiset uutiset julkisti puoliso Mike Tindall.

Kuningatar Elisabet on saanut jälleen yhden lapsenlapsenlapsen, kun prinsessa Annen tytär Zara Tindall, 39, sai kolmannen lapsensa sunnuntaina. Iloiset perheuutiset paljasti Daily Mail -lehden mukaan Tindallin puoliso Mike Tindall, 42, omassa rugby-podcastissaan.

Ylpeä isä kertoi podcastissa poikavauvan syntyneen sunnuntaina ja saaneen nimekseen Lucas Philip Tindall. Synnytys ei edennyt aivan tavanomaisesti, sillä se tapahtui Mike Tindallin mukaan perheen kotona.

– Sunnuntaista tuli entistä upeampi, sillä pieni poikani saapui maailmaan kotonamme, entinen rugbyammattilainen hehkutti podcastissa.

Tuore isä kertoo parin järjestäneen hoitajan kahdelle tyttärelleen Mialle, 6, ja Lenalle, 2, kun synnytykseen liittyvät supistukset alkoivat. Pieni poika saapui kuitenkin maailmaan niin vauhdikkaasti, ettei pariskunta ehtinyt sairaalaan.

– Zaran ystävä oli paikalla ja ymmärsi, ettemme ehtisi ajoissa sairaalaan, joten hain kuntosalilta maton ja pyyhkeitä kylpyhuoneeseen. Kätilö, jonka oli määrä olla meitä vastassa sairaalassa, ei onneksi ollut kaukana, joten hän ajoi meille, kertoi Tindall nopeista käänteistä.

– Sillä hetkellä, kun toinen kätilö saapui paikalle, pää oli jo ulkona.

Tindall hehkutti puolisoaan soturiksi ja kertoi tämän voivan poikkeuksellisesti edenneestä synnytyksestä huolimatta hyvin.

Kylpyhuoneeseen syntynyt pienokainen on kuningatar Elisabetille ja prinssi Philipille jo kymmenes lapsenlapsenlapsi. Hän on Britannian kruununperimysjärjestyksessä sijalla 22.

Tindallit kertoivat joulukuussa odottavansa kolmatta lastaan. Lahjakkaana kenttäratsastajana tunnettu Zara Tindall on kertonut kärsineensä useammasta keskenmenosta ennen Lena-tyttären syntymää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja