Kuningatar Elisabetin lapsenlapsi puhuu toisesta keskenmenostaan: "Se on liian raakaa"

Prinssi Louisin ristiäiset 1:32

Kuningatar Elisabetin tyttärentytär Zara Tindall kertoo saaneensa toisen keskenmenon raskaudesta, josta ei koskaan tiedotettu julkisesti.

VIDEO: Kuningatar Elisabet jätti prinssi Louisin ristiäiset väliin

Kuningatar Elisabetin lapsen, prinsessa Annen tytär Zara Tindall sai toisen tyttärensä Lenan kesäkuussa. Tindall puhui hiljattain ensimmäistä kertaa toisesta keskenmenostaan, jonka hän sai ennen viimeisintä raskauttaan. 

Tindall ilmoitti olevansa raskaana marraskuussa 2016 ja saman vuoden jouluaattona hänen tiedottajansa kertoi kuninkaallisen saaneen keskenmenon. Nyt Tindall kertoo saaneensa myös toisen keskenmenon erittäin aikaisessa vaiheessa toista raskautta, jota ei koskaan julkistettu virallisesti palatsin tiedottajien kautta. 

– Se oli aikaa, jolloin perheeni tuli etualalle ja minä tarvitsin heitä. Meidän tapauksessamme, se oli jotain todella harvinaista, se oli luonnon tapa sanoa: "tämä ei ole oikein", Tindall kertoo. 

– Sinun on käytävä läpi aika, jolloin et puhu siitä, sillä se on liian raakaa. Mutta kuten kaiken kanssa, aika parantaa haavat. 

Kuninkaallinen avautui myös ensimmäisestä keskenmenostaan. Hänen mukaansa kaikista pahinta oli asiasta kertominen. 

– Kaikki tiesivät. Minun piti synnyttää vauva, sillä se (raskaus) oli niin pitkällä. 

Zara Tindallilla ja hänen aviomiehellään, rugbypelaaja Mike Tindallilla on vastasyntyneen Lena-tyttärensä lisäksi nelivuotias Mia-tytär. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat