Kuningatar Elisabet sai iloisia uutisia synkän vuoden päätteeksi – lapsenlapsi Zara Tindall odottaa kolmatta lastaan

1:26
Kuningatar Elisabetilla on hallussaan useita Guinnesin ennätyksiä - tämän ennätyksen hän rikkoi vuonna 2017

Prinsessa Annen tytär Zara Tindall odottaa kolmatta lastaan. Aviomies Mike Tindall paljasti iloiset uutiset podcastissaan ja kertoi toivovansa poikavauvaa.

Kuningatar Elisabetille vuosi 2020 on ollut synkkä alusta loppuun. Tammikuussa prinssi Harry ja herttuatar Meghan pudottivat uutispommin ja ilmoittivat jättävänsä brittihovin.

Maaliskuussa koronaviruspandemia pakotti monarkin ja tämän puolison prinssi Philipin vetäytymään eristyksiin Windsorin linnaan, missä pari onkin viettänyt kahden suurimman osan vuodesta.

Hiljattain uutisoitiin, että myös kuningattaren rakkaat jouluperinteet jäävät tänä vuonna toteutumatta, kun perhejoulu Sandringhamissa jää väliin ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen.

Joulukuussa kuningatar sai kuitenkin iloisia uutisia, kun prinsessa Annen vävy Mike Tindall vahvisti tällä viikolla Zara Tindallin odottavan perheen kolmatta lasta.

– Tämä on ollut hyvä viikko minulle. Viime viikolla selvisi, että kolmas pieni Tindall on tuloillaan, entinen rugbyammattilainen paljasti podcastissa.

Pariskunnalla on ennestään kaksi tytärtä, 6-vuotias Mia ja 2-vuotias Lena. Tindall paljasti podcastissa, että hänellä on pienokaisen sukupuolen suhteen toive.

– Tulen rakastamaan häntä, oli hän sitten poika tai tyttö, mutta olisipa hän poika! tuleva isä intoili.

Vanity Fair -lehti kertoo, että kuningatar ja Zara Tindall ovat hyvin läheisiä, ja vauvauutiset olivat monarkille hyvin mieluisia etenkin siksi, että lapsenlapsi on aiemmin kertonut avoimesti kahdesta keskenmenostaan ennen Lena-tyttären syntymää.

Myös prinsessa Anne on lehden mukaan kertonut nauttivansa roolistaan isoäitinä ja on opettanut lapsenlapsiaan ratsastamaan. Laji on perheessä mieluisa, sillä sekä prinsessa Anne että Zara Tindall ovat edustaneet Britannian ratsastusjoukkueessa olympiatasolla.

Hoviin odotetaankin vuoden 2021 puolella syntyväksi jo kahta pienokaista, sillä myös prinssi Andrew'n nuorempi tytär prinsessa Eugenie paljasti syksyllä odottavansa esikoistaan puolisonsa Jack Brooksbankin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja