Kuningatar Elisabetilta yllättävä paljastus – tätä juomaa kuninkaallinen ei juo: "Olen kuullut sen olevan erittäin hyvää"

Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Trump käveli Elisabet II:n edellä 1:31
Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti presidentti Donald Trump käveli kuningatar Elisabetin edellä

Kuningatar Elisabet ei nauti viinin juomisesta, mutta uskoo sen olevan hyvää.

Kuningatar Elisabet vieraili hiljattain kansallisessa kasvitieteellisessä maatalousinstituusissa, jossa hän pääsi muun muassa itsekin istuttamaan puun. Vierailun aikana 93-vuotias kuningatar teki myös yllättävän paljastuksen juomamieltymyksistään. 

Elisabet ei nimittäin juo viiniä lainkaan taikka koskaan. Tämä tuli ilmi kuningattaren keskustellessa englantilaisen viinin suosiosta, jolloin Elisabet kertoi, että hänellä on joitakin viinejä Windsorissa. Kuningatar jatkoi keskustelua yllättävällä toteamuksella. 

– En itseasiassa juo itse viiniä, mutta olen kuullut sen olevan erittäin hyvää. 

Monarkki ei tarkentanut asiaa enempää, mutta saattaa olla että hän on joskus juonut viiniä tai nauttii sitä ainoastaan virallisissa tilaisuuksissa.

Kuningatar on nähty edustustilaisuuksissa esimerkiksi samppanjalasi kädessään. Elisabetin serkku Margaret Rhodes paljastikin aikoinaan kuningattaren nauttivan samppanjaa ennen nukkumaanmenoa. 

Samppanja ei kuitenkaan voita kuningattaren lempijuomaa, joka saattaa olla joidenkin mielestä yllättävä yhdistelmä. Elisabet suosii nimittäin giniä yhdistettynä väkevään Dubonnet-viiniin. 

Lue myös:

    Uusimmat