Mainos

Kultaliikkeeseen murtauduttiin Tampereella – autolla näyteikkunan läpi

Tampereen keskustassa murtauduttiin tänä aamuna kultaliikkeeseen ajamalla autolla myymälän näyteikkunasta läpi.

Kuninkaankadun kävelykatuosuudella sijaitsevaan Pirkan kello -nimiseen kultasepänliikkeeseen murtauduttiin aamulla hieman ennen puoli kuutta ajamalla valkoisella BMW-merkkinen auto näyteikkunan läpi.

Kaksi henkilöä pääsi ikkunaan syntyneestä aukosta liikkeeseen sisälle. Anastetusta omaisuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta alustavasti sen arvo on useita satoja tuhansia euroja.

Tekijät hylkäsivät BMW:n liikkeen ikkunaan ja pakenivat paikalta toisella henkilöautolla. Pakoauto on tumma Saab 9000 -merkkinen henkilöauto, jonka rekisteritunnus on AIB-783.

Saab poistui Kuninkaankatua pohjoisen suuntaan jatkaen matkaa Satakunnankadun yli. Reitistä sen jälkeen ei ole toistaiseksi tietoa.

Tekopaikalle jäänyt auto on valkoinen BMW 520 -henkilöauto, jonka rekisteritunnus on OLG-453. Auto oli anastettu muutaman sadan metrin päästä Satakunnankadun ja Kortelahdenkadun risteyksen vaiheilta. Pakoautona käytetty Saab taas oli anastettu aikaisemmin Tampereelta Koulukatu 8:n kohdalta.

Aamulehden mukaan poliisi on löytänyt kultaliikkeeseen iskeneiden pakoauton. Auto löytyi Tampereen alueelta, mutta poliisi ei paljasta tarkkaa paikkaa.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja teosta, pakoautona käytetystä Saabista ja BMW:stä sekä autojen lähettyvillä liikkuneista henkilöistä. Havainnot tapahtumista voi ilmoittaa puhelinnumeroon 050-3998 024 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Murrosta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.