Mainos

Kukkaron kunto huolestuttaa nuoria naisia

Hyvää oloa alle kolmekymppisten elämään tuovat rentoutuminen ja kotona puuhailu. Iloa tuovat myös liikunta ja shoppailu.

Raha-asiat huolestuttavat nuoria suomalaisnaisia. He ovat myös epävarmoja tulevaisuudestaan ja kärsivät usein kiireestä, stressistä sekä uupumuksesta. Tämä selviää Trendi-lehden teettämästä nettikyselystä. Trendin teettämään Ihan mieletön -kyselyyn vastasi 1600 iältään 20-29-vuotiasta naista neljällä eri sivustolla, ja sen toteutti Hi-Log Oy.

Psykologi ja psykoterapeutti Annukka Merikallion mielestä nykynaiset painavat eteenpäin kuin robotit, koska tehokkuusvaatimukset ovat nousseet kohtuuttomiksi.

-Työelämässä naisten pitää pukeutuakin paremmin kuin miesten, Merikallio sanoo.

Erityisesti nuorten naisten piirteeksi on noussut itsensä analysointi ja tarkkailu. Merikallio kääntää tämän positiiviseksi asiaksi. Hänen mielestään terapiaan tulevat naiset ovat entistä valveutuneempia, ja he ovat tottuneet puhumaan henkisestä voinnistaan. Ongelmiinsa he saavat tukea kuitenkin pääasiassa ystäviltä ja läheisiltä.

Hyvää oloa alle kolmekymppisten elämään tuovat rentoutuminen ja kotona puuhailu. Iloa tuovat myös liikunta ja shoppailu. Onnen tavoittelu näyttääkin olevan hyvin ristiriitaista. Ostosten tekeminen tuottaa hyvää oloa, mutta samalla rahahuolet painavat.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.