Mainos

Kuka tarvitsee sporttiliivit...

Sinulla on huippuunsa kehitellyt lenkkarit, high tech-sporttivaatteet ja treeniohjelma, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Oletko silti ajatellut aivan kaikkea?

Hyvät urheiluliivit ovat yhtä tärkeä osa varustusta kuin kunnolliset lenkkarit. Silti, miksi 73% säännöllisesti urheilevista naisista ei käytä urheiluliivejä?* Jos epäilet syitä, miksi on tärkeää käyttää sporttiliivejä,puramme tässä muutamia myyttejä...

MYYTTI 1: Rinnoissa EI ole lihaksia.

FAKTA: Naisten rinnat muodostuvat ensisijaisesti rauhaskudoksesta ja rasvasta, joita pitävät paikoillaan hennot sidekudokset. Mikä tahansa rintojen liike rasittaa näitä sidekudoksia ja voi aiheuttaa niiden venymistä. Pitkällä tähtäimellä tämä aiheuttaa rintojen roikkumista.

MYYTTI 2: Erityiset harjoitukset palauttavat rintojen muodon entiselleen.

FAKTA: Kerran veltostuttuaan sidekudoksista johtuen mikään ei palauta rintoja entiseen muotoonsa.

MYYTTI 3: Pienet rinnat eivät tarvitse tukea.

FAKTA: Testit osoittavat, että koon 70A rinnat liikkuvat jopa 40mm etäisyydelle vartalosta urheilun aikana.

MYYTTI 4: Juokseminen aiheuttaa aina kipeät ja arat rinnat.

FAKTA: Riittämätön tuki yhdistettynä runsaaseen rintojen liikkeeseen aiheuttaa todennäköisimmin kipeät ja arat rinnat urheilun jälkeen. Tutkimuksessa 80% vastanneista lääkäreistä uskoivat, että urheiluliivien avulla rintojen sidekudosten kokema rasitus vähenee.

MYYTTI 5: Normaalit rintaliivit ovat riittävän hyvät myös urheilukäyttöön.

FAKTA: Testit osoittivat, että rintojen liike vähentyy 38%:lla käytettäessä normaaleja rintaliivejä, mutta luku kasvaa 74%:nkäytettäessä Shock Absorber -urheiluliivejä.

* lähde: Omnibus, 12/04

Shock Absorberin uuteen syysmallistoon kuuluu liivien lisäksi myös Project Wobble -alaosia. Ne muotoilevat ja tukevat sekä takapuolta että reisiä. Housut on valmistettu hengittävästä materiaalista ja niissä on ilmavaihtoa edistävät paneelit.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shock Absorber/SKT

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.