Kuka asentaa kaihtimet näin? Lahtelainen Miika ei ollut uskoa silmiään nähtyään lopputuloksen – "Asentaja kirosi myös"

Lahtelaismiehen asuntoon asennettiin kaihtimet luovalla tavalla 0:27
Lahtelainen Miika Repo hämmästyi nähtyään ammattilaisen asentamat kaihtimet.

Tämä ei liene ainakaan maailman käytännöllisin kaihdinratkaisu.

Lahtelainen Miika Repo oli sopinut huoltoyhtiön kanssa kaihtimien asennuksesta. Kun asentaja oli tulossa kiinnittämään kaihtimet hänen vuokra-asuntonsa parvekkeen oveen, Miika oli itse muualla.

– En ollut kotona ja sanoin, että voit tulla asentamaan.

Yllätys oli suuri, kun hän palasi kotiinsa ja oli viemässä tyhjiä pulloja parvekkeelle. Miika avasi oven ja käveli suoraan päin kaihtimia. jotka oli asennettu oviaukon karmiin, ei itse oveen. Kaihdinten asennustapa haittasi ovesta kulkemista, koska ne olisi pitänyt nostaa ylös ennen oven avaamista.

– Siis mitä helvettiä, Miika parkaisee artikkelin yläpuolella olevalla videolla.

Kaihtimet asennettiin uudelleen

Erikoiselta näyttävästä lopputuloksesta ymmärrettävästi hämmentynyt Miika ei aikaillut, vaan oli heti yhteydessä kiinteistöhuoltoon, joka työn oli hoitanut. 

– He pyysivät kaihdinfirman miehen katsomaan, miten ne saisi oveen, Miika sanoo MTV Uutisille.

Syy erikoiselta vaikuttavaan ratkaisuun oli Miikan mukaan se, ettei asentaja ollut ensin saanut kaihtimia suoraan oveen kiinni.

Lopulta kaihtimet saatiin kuin saatiinkin oveen asentamalla siihen ensin pienet kiinnityspalat. Nyt kaihtimet tosin roikkuvat turhan lähellä ovenkahvaa, mutta Miikan mukaan lopputulos on silti parempi nyt.

– Se on nyt niin hyvin kuin sen siihen saa.

– Kaihdinfirman asentaja kirosi myös tuon parvekkeen oven, Miika toteaa ja muistelee asentajan sanoneen, ettei tuollaisiin oviin pitäisi asentaa kaihtimia lainkaan.

"Ammattiylpeys katoamassa"

Miika kertoi tapauksesta alun perin Twitter-tilillään. Julkaisun alle on jätetty runsaasti huvittuneita ja alkuperäistä asennusta piikitteleviä kommentteja.

– Yleensä sanoisin että reklamaatiota vaan menemään, mutta nyt on jo sellainen suoritus että luulen että parempaan tulokseen ja helpommalla pääsee kun laittaa ite uusiks, eräs totesi.

– Olen jo pitkään sanonut, että Suomessa ammattiylpeys on katoamassa. Tämä valokuva sopii tuohon sanontaan täydellisesti esimerkiksi, sanoi toinen.

Erikoiselta näyttävästä asennuksesta löydettiin kuitenkin lopulta myös positiivisia puolia.

– Nyt voi pitää ovea kokonaan auki ilman, että aurinko paistaa sisään.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Nyt meni lampun asennus pahasti pieleen 0:10
KATSO MYÖS: Pahasti pieleen mennyt asennus meinasi estää rappuun pääsyn Turussa. Petteri Artea tapaus vain huvitti.

Kuulostaako tutulta? Lähetä kuva tai video!

Mikäli sinulla itselläsi on kokemusta vaikkapa erikoisemmista remonttiratkaisuista, voit lähettää otoksesi meille helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.  

Muista jättää myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi tai suoraan lifestyle-toimitukseemme lifestyle(at)mtv.fi.

Lue myös:

    Uusimmat