Sonja tarttui töissä toimeen ja asensi naulakon – seuraavalla viikolla seinän takaa löytyi hupaisa yllätys: "Totesimme, että se on kyllä ihan tekijöidensä näköinen"

Naulakon asennus meni huvittavalla tavalla pieleen 0:24
Naulakon asennus meni huvittavalla tavalla pieleen

Sonja asensi työpaikan keittiöön naulakon, mutta ruuvivalinta osoittautui huipaisalla tavalla vääränlaiseksi.

Tiedätkö sen tunteen, kun kodin jokin pikkuhomma on odottanut valmistumistaan jo pitkään? Sonja Kosken työpaikalta, tamperelaisesta Hoitola Jofielista, löytyi tällainen pieni ikuisuusprojekti: keittiön pyyhenaulakko.

– Naulakko oli odottanut laittoa jo useamman kuukauden. Harjoittelijallamme sattui olemaan porakone autossa, ja koneen laatikossa muutama ruuvi, Sonja, 38, muistelee nyt.

Hoitolassa oli tuona päivänä hiljaista. Sonja päätti viimein ripustaa naulakon paikoilleen.

Käytetyt ruuvit olivatkin liian pitkät

Kaikki sujui hienosti: naulakko porattiin seinään, ja se oli täysin suorassa. Pyyhkeet sujautettiin paikalleen.

Työt ehtivät jatkua pitkälle seuraavaan viikkoon, kun Sonjan ja tämän työtovereiden silmään osui outo yllätys: miksi seinän toisella puolella näkyi ruuveja?

Tarkempi tutkailu paljasti totuuden: pyyhenaulakon ripustamiseen käytetyt ruuvit olivat niin pitkät, että ne olivat tulleet seinän läpi.

– Reaktio oli ensin, että "voi apua", ja se hyvin nopeasti vaihtui hysteeriseen nauruun, Sonja myöntää.

– Totesimme, että naulakko asennuksineen on kyllä ihan tekijöidensä näköinen. Meille kun välillä sattuu ja tapahtuu! Onneksi olemme oikeassa työssämme, eli kauneudenhoidossa, ammattilaisia, toisin kuin remontoinnissa.

"Päätimme toistaiseksi jättää naulakon paikoilleen"

Sonja päätti jakaa hupaisan videon tilanteesta myös sosiaaliseen mediaan. Moni huvittui hauskasta tapauksesta, ja intoutui myös antamaan ideoita.

– Yksi mieleenpainuva kommentti oli, että eihän siinä mitään vikaa ole, toteatte vaan, että on uusi sisustuselementti, Sonja kuvailee.

– Päätimme toistaiseksi jättää naulakon paikoilleen. Katsotaan taas sitten, kun inspiraatio sekä sopiva hetki tulee, että mitä tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat