Kuinka näyttää hyvältä kuvissa? Helpot vinkit

Toiset onnistuvat kuvassa kuin kuvassa, ja toisilla on aina silmät kiinni kasvoillaan jäykkä hymy. Kuvien ikuinen epäonnistujakin voi olla kuvissa upea pienillä vinkeillä.

Ennen kuvausta voi olla tarpeen pieni ehostus. Peitä ainakin tummat silmänaluset ja ihon epäpuhtaudet ja sipaise huuliin punaa tai kiiltoa. Aurinkopuuteri tai poskipuna antaa kasvoille muotoa ja hehkua. Älä unohda ripsiväriä, koska se tuo silmät esiin ja tehostaa katsetta

Jos sinulla on pitkät hiukset, tuo ne olkapäiden etupuolelle. Hiukset kehystävät kasvot kauniisti, ja etupuolella ne näyttävät runsaammilta.

Käännä päätäsi niin, että kasvot eivät ole aivan suoraan kameraan. Vanhoista valokuvista näet, mistä kulmasta kauneimmat piirteesi pääsevät oikeuksiinsa. Jos sinun ei ole mahdollista kääntää päätäsi haluamaasi asentoon, ennemmin laske leukaa kuin nosta sitä.

Älä pakota kasvoillesi hymyä vaan ajattele mieluummin jotain hauskaa tarinaa tai asiaa, joka saa sinut hymyilemään luonnollisesti.

Jos valokuvaaja laskee kolmeen, sulje silmäsi ja avaa ne vasta juuri ennen kuvan ottamista. Näin et räpäytä silmiäsi väärällä hetkellä.

Älä katso suoraan kameran linssiin vaan vähän sen yläpuolelle, jotta vaikutelma olisi luonnollinen.

Lue myös:


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!


AVA / Leenastiina Simola

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja