Mainos

Kritiikkiin kyllästynyt yleisurheilupomo ryöpytti BBC:tä ja tämän studioemäntää – huippusuosittu futiskasvo Gary Lineker latasi takaisin

6:03
Tulosruutu summasi MM-yleisurheilun keskiviikon tapahtumat.

Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n puheenjohtaja Sebastian Coe on hyökännyt voimakkaasti BBC:tä ja varsinkin sen studioemäntää Gabby Logania vastaan. Taustalla on Dohan MM-kisoja kohtaan osoitettu kritiikki. 

Khalifa-stadionille on kerääntynyt poikkeuksellisen vähän yleisöä nyt vajaan viikon kestäneiden MM-kisojen aikana. Tämä on herättänyt pahennusta, ja esimerkiksi olympiavoittaja Denise Lewis, joka toimii BBC:n kommentaattorina, sanoi IAAF:n pettäneen urheilijat viedessään kisat Dohaan

Aihetta on käsitelty muutenkin BBC:n lähetyksissä, joita vetää Gabby Logan. Hänet tunnetaan myös muun muassa BBC:n jalkapallon Match of the Day -ohjelmista. 

Nyt Coen mitta on tullut täyteen. 

– On erittäin helppoa istua siellä (studiossa) ja tehdä Gabby Logan -tyyppisiä tuomioita 3-4 päivän ajan ja häipyä sitten takaisin Match of the Dayn pariin, Coe jyrisee. 

– Minulla on ongelmia sen kanssa, millaisessa valossa jotkut ihmiset esittelevät lajimme tuossa studiossa. 

Coen mielestä BBC:n väen pitäisi keskittyä enemmän hienojen urheilusuoritusten purkamiseen.

– Tämä (yleisömäärä) on helpompi keskustelunaihe verrattuna näkemyksellisempään sisältöön urheilutapahtumien ympärillä. Hyväksyn tämän, koska se kuvastaa nykymaailman menoa. 

BBC ei kommentoinut Coen kritiikkiä, mutta Loganin kollega, jalkapallostudioita vetävä Gary Linener vastasi yleisurheilupomolle. 

– Valitsit nyt väärän maalitaulun. Gabby Logan tekee vain työtään, loistavasti kuten aina. Kannattaisi ehkä katsoa lähemmäksi kotipesää, Lineker linjasi yli seitsemälle miljoonalle seuraajalleen. 

Coe sanoo viettäneensä Dohassa paljon aikaa urheilijoiden parissa, eikä hän ole kuullut napinaa huonoista yleisömääristä. 

– Sanon tämän nyt suoraan. Urheilijat, jotka puhuvat ulkourheilullisista asioista, ovat todennäköisesti niitä, jotka eivät lähde täältä mitali kaulassaan. Mene ja tiedä, Coe summaa.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja