Kris Jenner tekee yllättävän paljastuksen – toivoisi Kourtney Kardashianin viettävän elämänsä yhdessä Scott Disickin kanssa

1:34
Miten Kardashianeilta luonnistui tietovisa?

Kourtney Kardashian seurustelee nykyisin Travis Barkerin kanssa. 

Kardashian-klaanin suhdekiemuroita on saanut seurata lähes toistakymmentä vuotta Keeping Up with the Kardashians -ohjelmassa.

Fanit pääsivät todistamaan myös siskoskatraan vanhimman Kourtney Kardashianin myrskyisää suhdetta tämän lasten isän Scott Disickin kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta, Mason, Penelope ja Reign. Suhdetta varjosti Disickin päihdeongelma. Pariskunta erosi lopulta vuonna 2015. 

Nykyisin Kourtney seurustelee Blink 182 -yhtyeen riveistä tutun Travis Barkerin kanssa, joka on perheelle tuttu jo vuosien ajalta.

Julkkisperheen pään, äiti Kris Jennerin kerrotaan kuitenkin toivovan, että Kourtney ja Scott olisivat viettäneet elämänsä yhdessä loppuun saakka.

KUWTK-jaksossa 42-vuotias Kourtney ja Kris katsovat vanhaa videota, jossa Kourtney on yhdessä ex-miehensä kanssa.

– Minulle tärkeintä on se, että elät elämääsi ja kasvat vanhaksi jonkun kanssa, olet onnellinen, tyytyväinen ja rauhallinen, Kris toteaa tyttärelleen.

– Ja se olisi niin hienoa, jos se tapahtuisi lastesi isän kanssa, tiedäthän, Kris jatkaa.

– Eikö se olisi unelma? Kourtney vastaa.

– Hän sopii tähän porukkaan niin hyvin, sillä olemme olleet yhdessä niin pitkään. Tällä hetkellä hän haluaisi, että olisitte sinä ja hän, Kris toteaa jaksossa.

Scott Disick julkaisi perhekuvan joulukuussa Instagramissa. Kuvapäivitys sai oitis huhumyllyt käyntiin

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja