Kourtney Kardashianin romanssi roihuaa – 19-vuotiaaseen mallikaunottareen yhdistetyltä ex-mieheltä yllättävä reaktio

1:12
Tällaisissa tunnelmissa ex-pari Kourtney Kardashian ja Scott Disick vierailivat Suomessa kaksi vuotta sitten

Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick ei ole People-lehden mukaan ottanut hyvin Kardashianin uutta suhdetta rokkari Travis Barkerin kanssa.

Sometähti Kourtney Kardashianin, 42, romanssi Blink 182 -rokkari Travis Barkerin, 45, kanssa roihuaa, eikä pari ole peitellyt onneaan myöskään sosiaalisessa mediassa. Rumpali paljasti hiljattain Instagram-tilillään jopa tatuoineensa rintaansa rakkaansa nimen.

People-lehden mukaan Kardashian ja Barker olivat tunteneet toisensa jo vuosien ajan ja olivat pitkään ystäviä, mutta kevään korvalla suhde kääntyi romanttiseksi.

Barker on myös asustanut samalla Calabasasin alueella Kourtneyn ja muun Kardashian-klaanin tavoin. Mies on piipahdellut toisinaan myös Keeping Up With the Kardashians -ohjelmassa.

Kardashianilla on kolme lasta Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign, 6, entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa, joka on ollut mukana tv-sarjassa vielä senkin jälkeen, kun pari päätyi eroamaan vuonna 2015. Yhdeksän vuotta kestäneeseen suhteeseen mahtui ylä- ja alamäkiä ja pariskunta oli tuona aikana toisinaan myös erossa. 

Disick, 37, seurusteli eron jälkeen pidemmän aikaa malli Sofia Richien, 22, kanssa, joka oli mukana muun muassa silloin, kun ex-pariskunta lapsineen vieraili Suomessa kuvausryhmän kanssa. Pari erosi viime syksynä ja sen jälkeen Disick on yhdistetty romanttisessa mielessä 19-vuotiaaseen malliin Amelia Hamliniin. Hän on Beverly Hillsin Täydelliset Naiset -sarjasta tutun Lisa Rinnan tytär. Muun muassa The Sun on kertonut, että pari olisi pitänyt yhtä jo halloweenista asti ja suhde olisi varsin vakavalla pohjalla.

Ex-puolison uusi suhde ei kuitenkaan tiettävästi ole ollut helppo pala purtavaksi Disickille. People-lehdelle puhunut lähde kertoo, että tämä on kärsinyt mustasukkaisuudesta joka kerta, kun Kardashian on tapaillut jotakuta muuta, mutta nyt tilanne on erityisen paha.

– Hänellä on jopa tavallista enemmän vaikeuksia hyväksyä suhde Travisiin. Aiemmin Kourtneyn suhteet eivät ole olleet näin vakavia, vaan pikemminkin ihastumisia. Travisin kanssa tilanne on täysin toinen, sisäpiiristä kerrotaan Peoplelle.

Lähteen mukaan Disick järkyttyi kuultuaan parin suhteesta ja siitä, kuinka vauhdilla se on edennyt.

– Hänen lapsensa rakastavat Travisia, mikä sekin on Scottille vaikeaa. Kourtney ja Travis lapsineen ovat kuin yhtä perhettä, ja Scottin on vaikeaa hyväksyä sitä, lähde sanoo viitaten ilmeisesti myös Barkerin kahteen lapseen.

Peoplelle puhuneen lähteen mukaan Disick katuu sitä, että erosi Kardashianista.

– Hän tietää, että ero johtui hänestä. Hän on jo pidemmän aikaa toivonut, että he olisivat voineet vielä palata yhteen.

Lähteet: People, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja