Kreikan prinssi Nikolaos ja prinsessa Tatiana eroavat 14 vuoden liiton jälkeen

Kreikan prinssi Nikolaos ja prinsessa Tatiana ovat päätyneet eroon 14 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen.

Kreikan prinssi Nikolaos, 54, ja prinsessa Tatiana, 43, ovat päättäneet erota. Asiasta kerrotaan parin virallisilla nettisivuilla.  

– Neljätoista vuotta kestäneen avioliiton jälkeen he ovat päättäneet purkaa liittonsa sovinnollisesti. Tähän päätökseen päädyttiin suurella huolellisuudella ja molemminpuolisella kunnioituksella, mikä kuvastaa heidän syvää arvostustaan toisiaan kohtaan ja heidän yhteisiä hetkiään, sivustolla kirjoitetaan.

– Heidän tulevaa kanssakäymistään ohjaavat jatkossakin samat kunnioituksen ja ymmärryksen periaatteet, kun he siirtyvät vahvaan ystävyyteen perustuvaan suhteeseen. He jatkavat elämäänsä ja rakentavat elämäänsä Kreikassa, jota he molemmat kutsuvat kodikseen. Perhe tukee heitä aina. Kiitämme teitä lämpimästi ymmärryksestänne ja siitä, että kunnioitatte heidän yksityisyyttään tänä aikana, sivustolla kirjoitetaan. 

Pari meni naimisiin vuonna 2010, joten avioliitto kesti 14 vuotta. 

Prinsessa Tatiana on kertonut rehellisesti elämän ylä- ja alamäistä useaan otteeseen, ja aiemmin tässä kuussa hän avautui kamppailustaan ahdistuksen ja ahdistuskohtausten kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Tuntui kuin olisin hukkunut enkä pystynyt hengittämään ja haukkasin jatkuvasti ilmaa. Siitä hetkestä kirjoittaminen saa minut tuntemaan sen kurkussa. Jaan tämän hetken täällä, koska niin monet ihmiset kärsivät hiljaisuudessa häpeän ja leimautumisen vuoksi, hän kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Prinssi Nikolaos on edesmenneen ex-kuningas Konstantin II:n ja tanskalaisen ex-kuningatar Anne-Marien poika. Anne-Marie on kuningatar Margareetan pikkusisko.

Lähde: Dagbladet

Lue myös:

    Uusimmat