Piritta Hagmanin rakas ystävä menehtyi: "Sain kokea niin kauniin ystävyyden, että se teki minusta kauniimman ihmisen"

1:34
Piritta Hagman ja lapset pakenivat erouutista mökille.

Piritta Hagman kertoo suru-uutisesta Instagram-tilillään. 

Ex-missi, nykyisin fysioterapeuttina toimiva Piritta Hagman julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen kiitollisuudesta. Hän kertoo kirjoituksessaan, kuinka menetti rakkaan ystävänsä, mutta yrittää kaikesta huolimatta suunnata katseensa positiiviseen. Kirjoituksessaan hän kertoo myös huolestaan koronaviruspandemiaa kohtaan.

Kuvassa poseeraa Hagmanin tytär kissa sylissä, auringonsäteiden loistaessa pikkuisen kasvoihin.

– Kun koko maailma tuntuu olevan kääntynyt ympäri, tämä on se mihin keskityn. Auringonsäteisiin, kaikissa niiden eri muodoissa. Rakkaan ystävän menetys päällimmäisenä fyysisesti tuntuvana kehon särkynä ja huoli läheisten riskiryhmään kuuluvien ihmisten terveydestä, kanssayrittäjien toimeentulosta... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta en jatka. Haluan keskittyä kiitollisuuteen, Hagman kirjoittaa. 

–  Sain tutustua yhteen erityisimmistä ihmisistä koko elämäni aikana. Kokea niin kauniin ystävyyden, että se teki minusta paremman ihmisen. Saan viettää nyt aikaa perheeni kanssa enemmän kuin vuosiin. Saan halata näitä pieniä ihmisiäni päivittäin ja kertoa rakastavani heitä. Se on lahja minulle, ei vain heille, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Hagmanin elämässä on ollut viime aikoina turbulenssia. Hän ja hänen pitkäaikainen puoliso Niklas Hagman erosivat vuonna 2018. Nykyisin heidän lapsensa asuvat yhdessä kodissa Helsingin Lauttasaaressa, jossa vanhemmat asuvat vuoroviikoin.  

Piritta Hagman kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa viime kesänä, että ero ei ollut helppo päätös kummallekaan. 

– Päätöksen tekeminen oli tuskallista ja puhdasta helvettiä, hän kommentoi. 
Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja