Natalie Portman ylistää ystäviään avioeronsa jälkeen – täytti 43 vuotta

Näyttelijä Natalie Portmanilla on ollut haastava vuosi avioeronsa jälkeen. Tähti täytti 43 vuotta 9. kesäkuuta. 

Näyttelijä Natalie Portman täytti 43 vuotta 9. kesäkuuta. Tähti ylistää ystäviään syntymäpäivänään Instagramissa.

– Tänä vuonna, syntymäpäivänäni, haluan juhlistaa kiitollisuuttani ystävilleni, jotka nostavat minua ylös yhä uudelleen ja uudelleen, Portman kirjoitti kuvatekstissä jakaessaan useita kuvia itsestään ystäviensä kanssa. 

Kuvien joukossa on otoksia niin Cannesin elokuvajuhlien after partyista vuodelta 2023 kun Diorin 2023–2024 syksy-talvi-muotinäytöksestä Pariisista. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Portman sai viimeisteltyä avioeronsa koreografi-tanssija Benjamin Millepiedistä, 47, helmikuussa 2024. Näyttelijä jätti kaikessa hiljaisuudessa avioerohakemuksen heinäkuussa 2023 sen jälkeen, kun otsikoissa raportoitiin Millepiedin väitetystä, avioliiton ulkopuolisesta suhteesta toukokuussa 2023. 

Portman ja Millepied tapasivat Black Swan -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Millepied palkattiin kouluttamaan Portmania elokuvan tanssiosuuksia varten. Näyttelijä voitti roolistaan parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2011. 

Ex-pari sai esikoisensa Aleph-pojan vuonna 2011 ja meni naimisiin seuraavana vuonna. Amalia-tytär syntyi vuonna 2017. 

Maaliskuussa eräs lähde kertoi Peoplelle, että kaksikko keskittyy luomaan lapsilleen ”sujuvan siirtymän” avioeron keskellä. 

– Hän ja Ben todella rakastavat lapsiaan ja keskittyvät yhtä lailla olemaan parhaita mahdollisia, yhteisiä vanhempia. Mikään ei ole tärkeämpää, entisen pariskunnan ystävä kertoi tuolloin Peoplelle. 

Lähde lisäsi, että Portmania tukevat hänen ystävänsä ja perheensä vaikean ajanjakson aikana.

– Aluksi se oli hänelle todella vaikeaa, mutta hänen ystävänsä kerääntyivät hänen ympärilleen ja auttoivat hänet pahimman yli. Natalie on selvinnyt todella vaikeasta ja tuskallisesta vuodesta, mutta hän on tullut vahvemmaksi ja löytää iloa perheestään, ystävistään ja työstään, lähde kertoi tuolloin. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat