Ricky Martin ja puoliso Jwan Yosef eroavat kuuden vuoden avioliiton jälkeen

Laulaja Ricky Martin ja hänen aviopuolisonsa Jwan Yosef ovat päätyneet eroon.

Laulaja Ricky Martin, 51, ja hänen aviomiehensä Jwan Yosef, 38, ilmoittivat avioerostaan Peoplelle yhteisessä lausunnossaan 6. heinäkuuta. 

– Olemme päättäneet lopettaa avioliittomme rakkaudella, kunnioituksella ja arvokkuudella lapsiamme kohtaan ja kunnioittaen sitä, mitä olemme kokeneet näinä upeina vuosina, ex-pari kertoi. 

Molemmat päivittivät erostaan myös Instagramiin 6. heinäkuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Heidän toiveensa on jatkaa niin, että perheen terve dynamiikka säilyy ja jatkaa ystävinä säilyttäen kunnioituksen ja rakkauden toisiaan kohtaan. 

Martin ja Yosef alkoivat seurustella vuonna 2015 kohdattuaan sosiaalisessa mediassa. Yhdessä he näyttäytyivät punaisella matolla vuonna 2016 Brasiliassa. Myöhemmin samana vuonna Martin ilmoitti parin kihlauksesta esiintyessään The Ellen DeGeneres Show’ssa.

– Kosin. Olin todella hermostunut. Polvistuin ja se oli todella kaunista. Hän sanoi kyllä, Martin kertoi tuolloin. 

Kaksi vuotta myöhemmin he menivät naimisiin. Heillä on kaksi lasta: Lucia, 4, ja Renn 3. Martinilla on entuudestaan kaksoset Matteo ja Valentino, jotka hän sai sijaissynnyttäjän avulla vuonna 2008.

Vuonna 2022 Martinin tuolloin 21-vuotias siskonpoika syytti tätä insestistä ja häirinnästä, mutta veti väitteensä takaisin. Hän väitti, että laulajalla olisi ollut hänen kanssaan seksuaalinen tai romanttinen suhde ja että Martin olisi häirinnyt ja vainonnut häntä. 

Tapauksen käsittely päätettiin lopettaa samaisen istunnon aikana. Samalla kumottiin myös Martinille asetettu väliaikainen lähestymiskielto, joka kielsi häntä ottamasta yhteyttä siskonpoikaansa.

Lähde: US Weekly

 

Lue myös:

    Uusimmat