Kovalainen: Muutamat alueet kaipaavat parannusta

Heikki Kovalainen uskoo Lotukseensa, vaikka sadekeli jatkuisikin formula ykkösten Brasilian GP-viikonloppuna. Kovalainen kaasutteli neljänneksi harjoitusten jälkimmäisessä osassa perjantaina.

Lotus ei ole yleisesti ottaen ollut yhtä hyvä märällä kelillä kuin kuivalla.

- Ei se varmaan vieläkään ihan niin hyvä ole, kuin se voisi olla. Muutama auto menee vielä kovempaa ja muutamat alueet kaipaavat vielä selkeästi parannusta, Kovalainen aprikoi MTV Sportin haastattelussa perjantaina.

- Puolinopeissa ja nopeissa mutkissa autoa on vähän huono ajaa. Se on niitä ongelmia, joita tallilla on ollut aiemminkin, viime vuonna niitä oli paljon enemmän. Sadekisoja on ollut tällä kaudella vähemmän, joten ehkä siitä ei ole ollut niin haittaa.

- Mutta edelleenkin sade sotkee aerodynamiikkaa. Varsinkaan auton takapää ei toimi ihan yhtä hyvin sateella kuin kuivalla. On se nyt kuitenkin parempi kuin aikaisemmin, Kovalainen miettii hyväntuulisena.

- Nyt ollaan oikealla sivulla tuossa tuloslistalla, ei sen suhteen mitään suurempaa draamaa. Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää.

Kovalainen luottaa kaikesta huolimatta autoon, oli sadekeliä tai ei. Kelpo sijoitus pitäisi olla mahdollinen.

- Kyllä minä uskon. Auto tuntuu ihan hyvältä. Yritetään ajaa kolme hyvää päivää, nyt on yksi hyvä takana. Paljon on vielä kierroksia ja töitä tehtävänä.

Katso Kovalaisen haastattelu kokonaisuudessaan klikkaamalla kuvaa sivun yläosassa. Videolla myös Valtteri Bottaksen kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat