Mainos

Kovaa peliä Lahdessa

Lahdessa poliisi on tänään painiskellut erikoisten tapauksien kanssa.

Koiskalan kaupunginosassa perhe joutui iltapäivällä pakenemaan kahta isokokoista koiraa traktoriin, kun eläimet hyökkäsivät talon pihapiirin.

Kun ihmisistä ei ollut vastusta, koirat jolkottivat hevosaitaukseen, jossa perheen neljä hevosta asuvat. Koirat yrittivät purra hevosia jalkoihin, mutta hevoset onnistuivat potkimaan tunkeilijat tiehensä. Toinen koira menetti hetkeksi tajuntasakin hevosen potkusta.

Koirat poistuivat paikalta häntä koipien välissä. Perheen mukaan koirat ovat piinanneet sen jäseniä aiemminkin. Koirat ovat isokokoisia, hoidetun oloisia, vaaleita ja laikukkaita. Poliisi kaipaa tietoa koirien omistajista.

Lehdenjakaja nukkui pommiin

Aamulla poliisi käynnisti etsintätoimia, kun lehdenjakaja ei ollut palannut aamupuhteella lehdenjakomatkaltaan. Lehdenjakaja löytyi kuitenkin hyvässä kunnossa.

Nainen oli nukkunut yöllä pommiin ja päässyt jakamaan Etelä-Suomen Sanomia pari tuntia normaalia myöhemmin. Hän oli vieläpä unohtanut puhelimensa kotiin, joten häneen ei saatu yhteyttä.

Sarvikadulla Jalkarannan hienostokaupunginosassa miehen autoilumatkasta keskustaan ei tullut mitään, kun autosta oli viety pyörät. Miehen tullessa autonsa luo hän huomasi, että hänen vastahankkimansa renkaat ja vanteet oli varastettu ja auto lepäsi tiiliskivien päällä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.