Kova kiveskipu vei nuoren miehen useasti sairaalaan – epäiltiin sukupuolitaudiksi, syynä olikin aivokasvain

9:29

Brittimiehen kiveskivuille löytyi erikoinen syy. Aivokasvain oli painanut hermoja, joka oli saanut kivun säteilemään muualle kehoon, kertoo brittilehti Daily Mail.

Onko "miesflunssaa" olemassa? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Kaksi vuotta sitten Jack Donovan, 29, joutui hakeutumaan useita kertoja ensiapuun kovan kiveskivun takia. Lääkärit arvelivat ensin miehen saaneen kiveskiertymän, sitten sukupuolitaudin, mutta molemmat diagnoosit osoittautuivat vääriksi.

Kiveskivun lisäksi Jack kärsi närästyksestä ja päänsäryistä. Kerran miehen nykyinen vaimo Amy löysi Jackin makaamasta pimeästä vessasta tuskissaan.

Vasta aivojen tietokonetomografiakuvaus paljasti oudolle kiveskivulle syyn.

– Silloin he huomasivat tämän varjon. Minulle kerrottiin, että se oli joko MS-tauti, aivokalvontulehdus tai aivokasvain. Valitettavasti se oli kasvain, Jack kertoo.

Kipu säteili alapäähän asti

Aivokasvain oli ilmeisesti painanut useita miehen hermoja, joka oli saanut kivun säteilemään eri osiin kehoa, kiveksiin asti.

Diagnoosista on nyt kaksi vuotta, mutta toistaiseksi hoidot eivät ole tehonneet Jackin kasvaimeen. Kasvain on suurentunut jo 10 prosenttia. Nyt mies odottaa leikkausta, jossa suurin osa kasvaimesta yritettäisiin poistaa.

Hoitojen aikana isäksi tullut Jack kertoo, että heidän pieni poikansa auttaa häntä jaksamaan eteenpäin.

– Hän tekee vaikeista päivistä helpompia ja saa meidät aina nauramaan. Lapsi vie huomion pois sinusta, ja on päiviä, joilloin todella tarvitsen sitä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja