Mainos

Koululaiset juhlivat lomien päättymistä hillitysti

Koulujen kesälomien päätöskekkerit eri puolilla Suomea sujuivat poliisin ja hälytyskeskusten mukaan ilman suurempia vahinkoja.

Koululaiset juhlivat kesälomien loppumista viime yönä eri puolilla Suomea kohtalaisen rauhallisesti. Hälytyskeskusten ja poliisin arvion mukaan juhlintaa hillitsi osin kolea ja sateinen sää.

Etelä- ja Varsinais-Suomessa poliiseja työllistivät päihtyneet sekä muun muassa häiriö- ja pahoinpitelyhälytykset. Helsingissä poliisi kävi lisäksi rauhoittelemassa yksityisasunnoissa juhlivia nuorisoryhmiä. Tästä huolimatta poliisi kuvaili iltaa ja yötä normaalin viikonlopun kaltaiseksi.

-Osa koululaisista ei välttämättä ole vielä palannut mökeiltä ja muualta lomanvietosta kotipaikkakunnilleen, vuoromestari Antti Kivelä Lapin hätäkeskuksesta pohti.

Helsingissä oli iltakuuden ja aamun puoli kolmen välillä yhteensä 240 tehtävää, mikä on neljä tehtävää enemmän kuin viikko sitten.

Juhlat vasta edessä

Poliisin mukaan juhlinta on ollut perinteisesti vilkkainta koulun alun jälkeisenä viikonloppuna. Seuraavana torstaina aihetta juhlintaan antaa Taiteiden yö.

Niin ikään Kaakkois-Suomen ja Pirkanmaan hätäkeskuksista kiiteltiin, että yö oli ollut palo- ja sairaankuljetuspuolella suhteellisen rauhallinen. Samaa sanottiin Helsingistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.