Koulukiusaaja hakkasi uhrinsa niin pahasti, että tuomari määräsi tälle lähestymiskiellon – joutui vaihtamaan koulua: "Hän ei osoita katumusta"

Kun elämä lyö vasten kasvoja 7:16
Näin koulukiusatun Samin elämä kääntyi parempaan

Amerikkalaistuomari määräsi kuudesluokkalaiselle lapselle lähestymiskiellon sen jälkeen, kun tämä oli hakannut koulutoverinsa popcornin vuoksi.

Amerikkalaiskoulussa kiusaamistilanne kärjistyi niin pahaksi, että se johti lähestymiskieltoon. Kuudesluokkalainen Sleepy Hill Middle School -koulun oppilas oli käynyt toisen oppilaan kimppuun, kertoo ClickOrlando-sivusto.

Uhri sai aivotärähdyksen

Poliisin raportin mukaan pahoinpitelyn tehnyt poika oli muun muassa tarttunut uhriaan olkapäistä, kaatanut tämän katuun ja lyönyt tätä toistuvasti päähän. Pahoinpitelyn syynä oli popcorn, jota uhri ei suostunut antamaan pahoinpitelijälle.

Uhri joutui sairaalaan. Hän sai vakavan aivotärähdyksen.

Tuomasi määräsi lähestymiskiellon

Oikeudessa tuomari James Yancey määräsi kiusaajalle lähestymiskiellon. Hän ei saa tulla 15 metriä lähemmäksi kiusattua. Kielto on voimassa vuoden.

Pahoinpitelijä on siirretty toiseen kouluun. Kummallekin lapselle tullaan tarjoamaan neuvontapalveluja.

Kiusattu poika on lahjakas pianisti

The Ledger -lehden mukaan kiusattu poika on lahjakas pianisti ja hänen toiveenaan on päästä töihin Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintovirasto NASAan.

– Pojaltani vaati paljon rohkeutta seistä ja kertoa tarinansa tuomarille tänään, pojan äiti Jennyfer Brown kommentoi.

Äidin mukaan pahoinpitelijä ei ole pyytänyt anteeksi.

– Hän ei vieläkään ole noussut ja ottanut vastuuta toimistaan, eikä hän osoita katumusta tapahtuneesta.

Lue myös:

    Uusimmat