Mainos

Koulujen päättäjäisviikko alkaa lämpimänä: Helle mahdollista alkuviikolla

Sateet viilentävät hetkeksi maan etelä- ja keskiosaa, mutta sää lämpenee uudelleen viikonloppua ja ensi viikon alkua kohden.

Tänään torstaina maan etelä- ja keskiosassa tulee sateita ja paikoin myös ukkostaa. Perjantaina maan eteläosassa Uudeltamaalta länteen on sateisempi vyöhyke, lämpötilat ovat 15-20 asteessa. Maan keski- ja itäosassa on enimmäkseen pilvipoutaa ja vajaat 15 astetta. Pohjois-Suomi on aurinkoinen ja siellä lämpöä on 15-20 astetta.

Lauantai on enimmäkseen poutainen päivä, mutta Etelä- ja Keski-Suomen yllä on laajalti pilvilauttaa. Jos aurinko pääsee paistamaan, lounaassa päästään 20 asteen tienoille, pilvisillä alueilla ollaan 15 asteen vaiheilla. Pohjoisessa on selkeämpää ja noin 20 astetta.

Sunnuntaina maan etelä- ja keskiosassa on puolipilvistä. Aurinkoisilla alueilla päästään jo yli 20 asteeseen, pilvisillä alueilla ollaan vajaassa 20 asteessa.

Ensi viikon alku on enimmäkseen melko aurinkoinen.

– Alkuviikolla lämpötilat ovat etelän reilusta 20 asteesta pohjoisen vajaaseen 20 asteeseen, etelässä hellekin on mahdollista. Tiistain jälkeen korkeapaineen jatkuminen on yhä epävarmempaa, sanoo MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.