Mainos

Loppuviikon sää: Hetkeksi sateita ja viilenevää – sunnuntaina taas jopa 25 astetta

Sateet ja ukkoset syrjäyttävät helteen hetkeksi, mutta sunnuntaita kohti lämpenee uudelleen.

Tänään keskiviikkona hellelukemille voidaan päästä paikoin maan etelä- ja itäosassa. Sateita tulee eniten maan keskiosassa ja ukkosiakin lounaasta kohti koillista ulottuvalla alueella.

Torstaina helteet väistyvät ja sää viilenee. Maan etelä- ja keskiosassa tulee sateita, etelässä jokunen salamakin voi iskeä. Lämpötilat ovat vajaasta 15 asteesta 20 asteeseen. Pohjois-Suomeen vahvistuu korkeapaine. Sää on siellä poutaista, osin aurinkoistakin. Lämpötilat ovat pohjoisessa 10-15 asteessa.

Perjantaina maan etelä- ja keskiosassa on yhä runsasta pilvisyyttä ja sadekuuroja tulee paikoin. Lämpötilat ovat ylimmillään 20 asteessa, sateessa on selvästi viileämpää. Pohjoisessa korkeapaine pitää sään poutaisena ja aurinkoisena ja siellä lämpötilat ovat ylimmillään vajaassa 20 asteessa.

– Lauantaina sää muuttuu poutaisemmaksi etelässä, mutta pientä sadekuurojen riskiä on edelleen, eivätkä ukkosetkaan ole mahdottomia. Lämpötilat ovat etelässä 20 asteen yläpuolella, pohjoisessa ylimmillään 20 asteessa, sanoo MTV Uutisten meteorologi Visa Salojärvi.

Sunnuntaiksi sää lämpenee edelleen.

– Sunnuntai on koko maassa poutainen ja laajalti aurinkoinen. Etelässä voidaan taas päästä paikoin hellelukemille, ennustaa Visa Salojärvi.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.