Koto alkaa pian, voita päivä kuvauksissa!

Koto on uusi lifestyle-kokonaisuus, jota nähdään ja kuullaan Subilla, AVAlla, Radio Novassa, MTV3:n Huomenta Suomessa ja netissä koko syksyn. Nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus päästä kurkistamaan Koton kuvauksia, nuuskimaan Anu Harkin keittiöön ja tapaamaan hänen mielenkiintoisia vieraitaan!

Koto alkaa syksyllä 2011 ja kietoo katsojat kodikkaaseen lämpöön. Koto, joka tulee sanasta homing eli kotoilu, tarkoittaa aikaa yhdessä ystävien kanssa, hyvän ruoan tekemistä itse, käsitöitä, sisustusta ja viihtyisämmän arjen luomista.

Kotossa näihin teemoihin johdattaa Ratulasta tuttu Anu Harkki.

– Kotoilu on maailmanlaajuinen ilmiö, ja mielestäni oikein tervetullut. Kotiin on hyvä keskittyä nauttimaan arjen pienistä asioista ja yhdessäolosta, Harkki sanoo.

Nyt sinulla on mahdollisuus viettää kotoilupäivää hyvän ystävän kanssa ja päästä kurkistelemaan, mitä Kotossa tapahtuu. Osallistu nettikilpailuun ja voita mukava päivä itsellesi ja ystävällesi ohjelman kuvauksissa perjantaina 2.9.2011 Helsingissä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan myös 20 kappaletta Koto-kangaskasseja.

Koto alkaa Huomenta Suomessa maanantaisin ja perjantaisin 5.9. alkaen, sekä Subilla torstaisin kello 21.00 29.9. alkaen. Radio Novan sunnuntaiaamuissa 11.9. alkaen ja Katsomossa 5.9. Koto netissä: mtv3.fi/koto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat