Mainos

Kotimaisen naudan alkuperää täsmännetään

Maa- ja metsätalousministeriö tiukentaa kotimaisen naudanlihan alkuperämerkintää. Kahden viikon kuluttua kaupoissa ei saa myydä kotimaista naudanlihaa ilman alkuperämerkintää. Suomessa syntyneistä, kasvaneista ja teurastetuista naudoista peräisin olevaan lihaan on aina liitettävä merkintä "suomalaista naudanlihaa" sekä erätunnus, joka voi olla esimerkiksi pakkauspäivämäärä.

Ulkomaalaisen naudanlihan alkuperän merkintä tulee pakolliseksi koko EU:ssa ensi vuoden alusta lähtien.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.