Mainos

Kotiäiti yllättyi perusteellisesti rankan päivän päätteeksi: "Olet parasta näiden poikien elämässä"

Nainen sai koskettavan kiitoksen mieheltään uuvuttavan päivän päätteeksi. Nämä sanat toivoisi jokaisen äidin joskus kuulevan.

Kahden lapsen äiti Kate Douglas kirjoitti Facebook-statukseensa uuvuttavasta päivästään 2- ja 5-vuotiaiden vilkkaiden poikiensa kanssa.

– He voittivat, Kate myönsi väsyneenä ennen kuin lähti muutamaksi tunniksi tuulettumaan jättäen pojat isänsä hoiviin.

Kotiäidin yllätys olikin melkoinen, kun hän palasi kotiin ja näki miehensä päivittäneen sosiaaliseen mediaan sydäntä lämmittävän kiitoksen puolisolleen. Vaimonsa väsymätöntä panosta perheen eteen arvostava mies muistutti tekstillään, että pienilläkin teoilla on merkitys eivätkä vaimon päivittäiset ponnistukset ole jääneet huomaamatta.

Kate halusi jakaa miehensä kannustavan viestin myös muille kotiäideille, joista väsymys joskus saattaa ottaa yliotteen.

– JOKAISEN kuningattaren tulee tietää, että heitä arvostetaan, Kate kirjoitti saatteeksi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidin työt jatkuvat päivästä toiseen ilman mahdollisuuksia vuosilomaan

Työpäivän päätteeksi ei ole mitään parempaa kuin leimata kellokortti ja lähteä kotiin, Katen mies aloittaa tekstinsä.

– Siellä minua odottaa vaimoni, toisinaan väsyneenä ja epätoivoisena. Hänellä ei ole säännöllisiä työaikoja, hän ei saa korvauksia ylitöistä, eivätkä juhlapyhät lyhennä hänen työviikkoaan.

Mies kertoo, kuinka vuoden 2011 toukokuussa Kate synnytti pariskunnan ensimmäisen lapsen ja kuinka kolme vuotta myöhemmin toimenkuva hieman muuttui toisen lapsen myötä.

– Energisten poikiemme kanssa uusia haasteita paljastuu päivittäin, mutta vaimoni ei ole koskaan pyytänyt palkankorotusta, eikä lähtenyt etsimään uutta työtä.

Mies muistuttaa, että vaikka raskaan päivän jälkeen vaimosta tuntuisi siltä, ettei hänen tekemisiään arvosteta, totuus on, ettei perhe selviäisi ilman vaimon jatkuvaa huolenpitoa.

– Poikasi heräsivät aamulla sängyistä, jotka sinä olet pedannut ja joihin olet laittanut puhtaat vuodevaatteet. 

"Olet mahtava äiti"

Mies myös kiittää vaimoaan siitä, että tämä tekee ostoslistat valmiiksi ajoissa, jotta pojat saavat joka aamu nauttia terveellisen aamupalan. Sen lisäksi vaimo pakkaa päiväkodissa käyvän isomman pojan mukaan aina monipuoliset eväät.

– Vietyäsi vanhemman pojan päiväkotiin palaat kotiin hoitamaan nuorimmaistamme. Opetat hänelle potalla käymistä, vastaat hänen kysymyksiinsä, kasvatat taaperosta isoa poikaa. Varmistat, että hän nukkuu päiväunet, jotta hän jaksaa touhuta koko loppupäivän.

Mies muistaa kiittää vaimoaan myös siitä, että pojan levätessä vaimo huoltaa taloutta ja siivoaa sen sijaan, että hengähtäisi hetken itsekin.

– Kaiken tämän lisäksi hoidat lasten lääkärikäynnit, valmistat heille päivällisen ja pääset ensimmäisen kerran koko päivän aikana juttelemaan toisen aikuisen kanssa vasta illlallisella. Silloinkaan et unohda rooliasi äitinä, vaan asetat lastesi tarpeet aina etusijalle.

Mies tunnustaa, että näkee pahimpinakin päivinä edessään uskomattoman hienon naisen, joka ei koskaan ota sairaslomaa, ei koskaan anna periksi ja toistaa mielettömän suorituksensa äitinä päivä toisensa jälkeen.

– Olet mahtava äiti ja paras asia näiden poikien elämässä. Rakastamme sinua ja kaikkea sitä, mitä teet puolestamme, mies päättää tunteikkaan kiitoskirjeensä.

Kunpa jokainen äiti saisi kuulla näin kannustavia sanoja tarpeeksi usein muistaakseen, miten tärkeää työtä he tekevät.

Lähde: Inspire More

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.