Kosmetologi levitti kasvoilleen aurinkovoidetta – määrä ällistytti somekansan: "Onko tämä vitsi...?"

Kosmetologi levitti kasvoilleen suuren määrän aurinkosuojaa.

Kosmetologi Maren Reed levitti TikTok-videolla kasvoilleen niin paljon aurinkovoidetta, että kommentoijat hämmentyivät. Kummastelua herättäneestä videosta kertoo Mirror.

Maren on ennenkin jakanut tilillään ihonhoitovinkkejä, mutta tämä aurinkorasvavinkki on kiinnostanut somekansaa erityisen paljon, sillä sitä on katsottu yli 7,4 miljoonaa kertaa.

Maren laittoi voidetta niin, että hänen kasvonsa ovat kokonaan valkoisen kerroksen peitossa. Sitä on niin paljon, että hän hieroo loput voiteesta myös käsivarsiin ja käsiinsä.

– Näytän ihan hullulta nyt, hän tuumii.

Videon lopussa hänen kasvoillaan oleva kerros on imeytynyt ja hieman ohuempi kuin alussa. Hän esittelee myös suosikkiaurinkovoiteensa, jonka suojakerroin on 50.

Aurinkosuojan määrä ihmetyttää

Monet ovat kommenteissa ällistelleet voiteen määrää.

– Rasvainen ihoni ahdistuu tästä suuresti, päivitteli eräs.

– Sitä on hänen hiuksissaankin, kommentoi toinen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Onko tämä vitsi vai pitääkö sitä oikeasti laittaa noin paljon? kysyi kolmas.

Eräällä toisella videolla vastauksena ihmettelijöille Maren kertoi, että hänellä on ollut aiemmin ihosyöpä. Sen jälkeen hän on ollut todella varovainen auringon kanssa eikä pihistellyt aurinkovoiteen kanssa.

Määrä vaikuttaa liioittelulta, mutta Maren on oikeilla jäljillä. Aiemmin haastattelemamme ihotautien erikoislääkäri totesi, että moni levittää aurinkosuojaa iholleen aivan liian vähän – jopa vain neljäsosan vaaditusta määrästä. Aurinkovoidetta ei kannatakaan säästellä.

Katso alla olevalta videolta ihotautien erikoislääkärin vinkit sopivaan määrään voidetta sekä siihen, kuinka se kannattaa levittää:

Osaatko levittää aurinkovoidetta oikein? Moni tekee saman virheen – katso ohje 2:01

Lue myös:

    Uusimmat