Mainos

Koskettavat kuvat! Koditon perhe nukkui kuukausia lattialla – saivat yllätyslahjoituksena oman asunnon

3:35

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva vähävarainen perhe koki elämänsä yllätyksen, kun hyväntekeväisyysorganisaatio päätti lahjoittaa heille kodin.

Lamanda Brown ja hänen neljä lastaan olivat ajelehtineet kuukausia kodittomina. Ensin he olivat nukkuneet viisi kuukautta asunnottomien majatalossa ja tämän jälkeen kaupungin asunnon lattialla.

Perhe pystyikin vain vaivoin peittelemään innostustaan, kun he tekivät lähempää tuttavuutta uuteen, hyväntekeväisyysorganisaation heille lahjoittamaan kotiinsa. Koskettava hetki sai koko perheen liikuttumaan.

– En voi vieläkään uskoa tätä siunausta, Lamanda-äiti iloitsi.

Lamandan perheen pelastanut hyväntekeväisyysorganisaatio Humble Design on auttanut kodittomia jo vuodesta 2008 lähtien ja se pyrkii auttamaan noin kolmea perhettä viikossa. Kodit kalustetaan asiakkaan toiveiden mukaan, mutta lahjoitettuja huonekaluja käyttäen.

– En koskaan kyllästy tähän. Päinvastoin se oikeastaan käy aina vain tunteellisemmaksi joka kerta, organisaation perustaja Treger Strasberg sanoo.

– Vanhimman lapsen, Lamondin, reaktio sai minut itkemään oikein kunnolla.

Lamond, 11, on joutunut ottamaan perheen pään roolin siitä lähtien, kun hänen isänsä kuoli muutama vuosi sitten. Lamond oli tukena myös silloin, kun hänen äitinsä pakeni huonosta parisuhteesta.

Onnenkyyneleet valuivatkin vuolaina rankkoja kokeneen Lamondin poskia pitkin, kun hän viimein näki oman huoneensa.

– Lamanda-äiti on tehnyt kolmea työtä yhtä aikaa voidakseen elättää perheensä. Äidin ollessa poissa kotoa vanhimman pojan on pitänyt olla lapsenvahtina, saattaa sisarensa kouluun ja olla isän mallina nuoremmille. Ja tämä kaikki vain 11-vuotiaana, Strasberg päivittelee

Jopa silloin, kun perheelle esiteltiin asuntoa, Lamond tahtoi kaikkien muiden perheenjäsenten tarkistavan ensin omat huoneensa.

– Kun hän lopulta näki huoneensa, huomasin, kuinka taakka putosi pojan harteilta ja hän muuttui jälleen lapseksi, Starsberg kuvailee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.