Mainos

Aviomies kuoli – perheenäiti otti kodittoman isän ja tämän pojan luokseen asumaan

Naisen epäitsekkään teon ansiosta kotinsa menettäneet isä ja poika saivat elämälleen uuden mahdollisuuden. 

Yhdysvaltalainen Michael Faling yritti olla paras mahdollinen isä 12-vuotiaalle pojalleen, mutta hänen menetettyä työpaikkansa ja asuntonsa koko perheen elämä syöksyi alamäkeen. Kun sukulaiset ja tuttavat eivät suostuneet majoittamaan isää ja poikaa luokseen, kaksikko päätyi asumaan metsään, jossa heidän elämänsä oli yhtä selviytysmiskamppailua päivästä toiseen.

Lapsensa hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä huolestunut isä oli todella epätoivoinen. Isä oli jo luovuttamassa, kunnes tapahtui jotain, jota voidaan kutsua ihmeeksi. 

"Älä rakenna suurta aitaa, vaan valtava pöytä"

Metsässä viettämiensä kuukausien jälkeen isä ja poika pääsivät kodittomien suojaan, mutta joutuivat epäonnekseen eroon toisistaan. Isästään eroon joutuneen pojan piti oppia selviytymään omillaan.

Huolestunut isä päätti, että tilanteeseen olisi tultava muutos mahdollisemman nopeasti. Hän löysikin organisaation, joka tarjosi asuntoja kodittomille ihmisille, kuten heille, mutta näihin asuntoihin oli todella pitkät jonot. Tässä vaiheessa kuvaan astui Mel Wood -niminen nainen, jonka ansiosta isän ja pojan elämä sai aivan uuden suunnan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen oli menettänyt miehensä kuusi vuotta sitten sydänkohtaukseen, ja siitä lähtien hän oli elänyt yksin lastensa ja koiransa kanssa. Luettuaan isän ja pojan surullisesta kohtalosta hän päätti auttaa. Woodin kotona oli kaksi ylimääräistä huonetta, jotka hän päätti tarjota isälle ja pojalle siihen asti, kunnes he saisivat elämänsä takaisin raiteilleen.

Moni Woodin ystävistä piti ideaa hulluna, mutta nainen kertoo, että miehensä kuoleman jälkeen hän ei ole enää pelännyt mitään.

– Kun sinulla on enemmän kuin tarvitset, älä rakenna suurta aitaa, vaan valtava pöytä, Wood kertoo.

Naisen ansiosta yhä useampi sai kuulla perheen kurjasta kohtalosta, ja moni päätyi lahjoittamaan heille rahaa paremman tulevaisuuden varalle. Tämä tarina on osoitus siitä, kuinka yhden naisen hyvä teko pelasti kaksi elämää samalla kertaa.

***

1:42

Lähde: Hefty 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.