Koskettava video: 8-vuotias Justin otti ensimmäiset askeleensa 12 tuntia kestäneen aivokasvainleikkauksen jälkeen

Koskettava video: pikkupoika otti ensimmäiset askeleensa 12 tuntia kestäneen aivokasvainleikkauksen jälkeen 1:33
Äiti kuvasi poikansa horjuvat ensiaskeleet 12 tuntia kestäneen leikkauksen jälkeen.

Sydäntä lämmittävällä videolla kahdeksanvuotias poika otti ensimmäiset askeleensa 28. huhtikuuta laajan leikkauksen jälkeen. 

Bostonin lastensairaalassa koettiin horjuvia ilon hetkiä hiljattain, kun Justin Sullivan, 8, otti ensimmäiset epävarmat askeleensa omilla jaloillaan mittavan leikkauksen jälkeen. Leikkauksessa kirurgit poistivat pojan liikkumista rajoittavan kasvaimen tämän aivoista.

Justinin äiti Jessica Sullivan oli vienyt poikansa huhtikuun puolessavälissä sairaalaan, kun pojalla oli yllättäen ilmennyt vaikeuksia seistä omilla jaloillaan. Lääkärit löysivät Justinin selkärangasta kaksi kasvainta ja siirsivät pojan kiireisesti Bostonin lastensairaalaan, jossa lisätutkimuksissa pojan pikkuaivoista löytyi vielä kolmas kasvain.

Pikkuaivojen keskeinen tehtävä on koordinoida lihasliikkeitä ja liikesarjoja, kuten polkupyörällä ajoa, ja liikkeiden ajoitusta. Pikkuaivot ovat tärkeät myös tasapainon säilymisen kannalta.

– 12 tuntia kestäneessä leikkauksessa pyrittiin poistamaan niin paljon kasvainta kuin mahdollista, Jessica kertoo Storyfulille.

– Kirurgit onnistuivat poistamaan 90 prosenttia kasvaimesta, mutta osa siitä oli liian syvällä ja kiinnittyneenä Justinin aivorunkoon.

Jessica julkaisi kuvaamansa videon Justinin ensimmäisistä askelista laajan leikkauksen jälkeen Facebookissa. Videolla poikaa seisomaan nousussa on auttamassa hoitohenkilökunta, ja taustalta voi kuulla äidin poikaansa kannustavat kommentit. Jessican mukaan seisomaan nousussa auttoi myös Justinin lempiartistien Draken ja Futuren musiikki.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: Storyful

Lue myös:

    Uusimmat