Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jouluvalmisteluja? Amerikkalaiset tekivät jouluostoksia jo elokuussa – syykin selvä

Joko olet aloittanut jouluvalmistelut? Moni amerikkalainen on.

Moni valittelee joulun alla kiirettä, mutta tämä vuosi voi olla erilainen! Koronavirus on pakottanut monet kökkimään suuren osan ajastaan kotona. Amerikkalaiset ovat nähneet tylsyydessä mahdollisuuden: moni on jo aloittanut jouluvalmistelut, kertoo Fox News.

Moni oli jo aloittanut jouluvalmistelut 

Kyselyyn aiheesta vastasi 2000 amerikkalaista. Heistä 47 prosenttia aikoi käyttää ylimääräistä vapaa-aikaansa shoppailuun.

Huomionarvoista on, että kyselyn tilasi maksutapasivusto Affirm. Maksutapoja ja -aikatauluja tarjoava sivusto todennäköisesti hyötyy siitä, että kansa shoppailee.

Ostivat joulutarvikkeita jo elokuussa

Puolet kyseyyn vastanneista kertoi shoppailevansa kotoa käsin, koska on tylsistynyt. Koronavirus estää esimerkiksi matkustelun ja pakottaa kansalaiset tekemään töitä kotonaan, ja moni onkin löytänyt tekemistä joulun aikaisesta suunnittelusta.

15 prosenttia vastanneista oli tehnyt jouluaiheisia ostoksia jo elokuussa. Seitsemän kymmenestä etsi tarjouksia jo nyt sen sijaan, että olisi esimerkiksi odottanut Black friday -tarjouksia.

Aikoivat ostaa enemmän vaatteita ja asusteita

Neljäsosa vastanneista aikoi ostaa enemmän elektroniikkaa kuin aiempana vuonna. Vähän alle kolmasosan suunnitelmissa oli ostaa enemmän vaatteita ja asusteita. Kolme neljäsosaa löysi rahaa shoppailuun matkoista, jotka ovat koronan vuoksi peruuntuneet.

Lue myös:

    Uusimmat