Mainos

Korttikoplan epäilty väittää olevansa romanialainen toimittaja

Järvenpäässä tutkintavankeudessa olevan romanijoukon jäsen kertoo olevansa romanialainen toimittaja, joka tekee työnantajansa pyynnöstä juttusarjaa Pohjoismaissa oleskelevista Romanian romaneista. Mies kiistää tietävänsä mitään korttirikoksista, joista koplaa epäillään. Hän kertoo tulleensa Suomeen seurueen mukana Norjasta.

Kuuden romanialaisen epäillään kopioineen kortteja Järvenpään, Mäntsälän ja Lahden seudulla. Heidän epäillään kiinnittäneen kopiointilaitteita Otto-automaatteihin. Kopioitujen korttien tarkkaa määrää ei tiedetä, mutta niillä epäillään nostetun rahaa ainakin Jordaniassa ja Yhdysvalloissa.

Muutamat ryhmästä ovat osittain myöntäneet syyllisyytensä. Kaksi ryhmään kuulunutta naista pakoilee poliisia, ja toisen epäillään jo ehtineen poistua maasta. Toinen nainen oleskelee luultavasti pääkaupunkiseudulla.

Järvenpään poliisi muistuttaa, että epäilyttävästi toimivista tai poikkeavalta näyttävistä pankkiautomaateista pitää ilmoittaa heti poliisille ja pankille. Myös havainnot automaateilla epäilyttävästi käyttäytyneistä ulkomaalaisista pitäisi ilmoittaa Järvenpään poliisille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.