Miksi jäit pettävän miehen rinnalle? Naiset vastaavat

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi jäit pettävän/pettäneen miehen rinnalle? Tuleeko luottamus ikinä takaisin ja jos, mitä siihen vaadittiin?" kysyy nimimerkki Riina.

Näin lukijaraati vastasi

"En ollut valmis eroon, vaikka tuska oli kauhea ja koko elämä särkyi. Luottamus on parissa vuodessa lisääntynyt, vaikkei tietenkään ole samalla mallilla kuin ennen. Mies tietää itsekin, etten tule koskaan unohtamaan, ja se tieto onkin eroa pahempaa."
– 27, avioliitossa

"Luottamus ei palaa, eikä mikään muukaan ole kuin ennen. Suhde ja se, mitä kahdella ihmisellä oli, on rikki. Se pettänyt osapuoli valitsi rikkoa sen pettäessään. En enää lähtisi edes yrittämään, koska se on vain ajanhukkaa ja tuskallista. Jäämällä hyväksyt."
– 29, sinkku 

"Rakastin häntä, lapset olivat yksi syy. Tulee luottamus pikku hiljaa takaisin, mutta ei asia ikinä unohdu. Tein selväksi, että seuraavalla kerralla ei tule enää uutta mahdollisuutta, vaan homma on sitten selvä, valinta on hänen käsissään."
– 51, parisuhteessa

"Mieheni petti työkaverin kanssa kymmenen kuukautta, sitä ennen oli 'yrittänyt' häntä kahdeksan kuukautta. Olimme nukkuneet kolme vuotta eri huoneissa nuorimman syntymän jälkeen. En pysty antamaan anteeksi, kun mies on häneen yhteydessä edelleen. Yhdessä lasten ja asunnon takia. En luota häneen."
– 37, avioliittossa

"En jäisi pettävän miehen luo, mutta tiedän niin tapahtuneen. Lähinnä lasten takia. Ei luottamus palaa, ja nainen halveksii sen jälkeen petturimiestään koko loppusuhteen ajan."
– 49, eronnut

"Minua ei ole koskaan petetty fyysisesti, mutta yrittäisin varmasti jatkaa, vaikka todella vaikeaa se varmaan olisi. Rakastan miestäni yli kaiken, ja olisi todella vaikeaa päästää häntä menemään."
– 24, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat