Koronaviruksen sairastanut Zlatan Ibrahimovic julisti hurjaa puhetta – ”Vaikka olisin yhä positiivinen”

8:36
Tulosruutu: Zlatan Ibrahimovic palasi ja iski kaksi osumaa AC Milan derbyvoitossa.

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic teki loistokkaan paluun pelikentille iskettyään kaksi maalia AC Milanin 2–1-voitossa Interiä vastaan. Myös pelin jälkeiset kommentit olivat taattua Zlatania.

Koronavirukseen sairastunut Ibrahimovic ehti olla lähes kuukauden sivussa. Häneltä otetun koronatestin tulos oli positiivinen vielä kaksi viikkoa ensimmäisen diagnoosin jälkeen, mikä pitkitti paluuta.

Kun mies pääsi irti, jälki oli kovaa. Ibrahimovic painoi Milanon paikallistaistossa maalinsa 12. ja 16. minuutilla. Ensimmäisen maalinsa Zlatan laukaisi epäonnistuneen rangaistuspotkunsa jatkopallosta ja toisen Rafael Leaon keskityksestä. 

Nälkää puhkunut ruotsalainen oli kaivannut pelaamista. Hänen mukaansa ”väärä eläin oli lukittu taloon”.

– Näytteitä otettiin joka kolmas päivä, ja sanoin itselleni, että pelaisin derbyssä hinnalla millä hyvänsä, vaikka olisin yhä positiivinen! Ibrahimovic paalutti Italian Skylle.

Aiempaa kokonaisvaltaisempi

Ibrahimovicilla on tätä nykyä ikää 39 vuotta. Konkari kokee olevansa kokeneempana aiempaa kokonaisvaltaisempi.

– Kun olet nuori, olet yhä kasvamassa. Vietät hetken, kun opit asioita, pelaat pelejä, vastaan tulee tilanteita, jotka toistavat itseään.

– Nyt tunnen oloni kokonaisvaltaiseksi. Jos minulla olisi 20–30-vuotiaan kunto, kukaan ei pysäyttäisi minua. He eivät joka tapauksessa pysäytä minua edes nyt.

Paljon harjoitteleva Ibrahimovic pitää intensiivisistä treeneistä.

– Filosofiani on: ”Harjoittele, kuten pelaat.”

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja