Zlatanilta odottamaton kommentti epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen – "On ilmiselvää, että olen vihainen"

1:24
Zlatan Ibrahimovic epäonnistui rangaistuspotkussa myös Eurooppa-liigan ottelussa Sparta Prahaa vastaan.

Zlatan Ibrahimovic vihjasi jättävänsä vastuun rangaistuspotkuista joukkuetoverilleen Franck Kessielle sen jälkeen, kun ruotsalainen epäonnistui Serie A:ssa pilkulta sunnuntain 2-2-tasapelissä Veronaa vastaan.

39-vuotias Ibrahimovic vastasi AC Milanin tasoitusmaalista ottelun lisäajalla, mutta tämä ei helpottanut turhautumista.

– On ilmiselvää, että olen vihainen. Tasapeli ei ole hyvä tulos. Meillä oli paljon maalipaikkoja, ja minä epäonnistuin rangaistuspotkussa. Saatan antaa Kessien vetää seuraavan, Zlatan sanoi medialle ottelun jälkeen.

Kessie oli Milanin vakituinen rankkarien laukoja ennen Zlatanin saapumista seuraan tammikuussa. Norsunluurannikkolainen oli ehtinyt onnistua kymmenestä yrityksestään yhdeksässä.

Tyhjällä San Siron stadionilla oli kuultavissa Verona-vahti Marco Silvestrin provosoiva huuto "hän epäonnistui viime kerralla", kun ruotsalainen asetteli palloa rangaistuspilkulle.

– Hän ei ole väärässä. Epäonnistuin viimeksikin rangaistuspotkussa, Zlatan totesi viitaten Sparta Prahaa vastaan käytyyn Eurooppa-liigan otteluun.

Pelattuaan lähes kuukauden ajan kahdesti viikossa Ibrahimovic kertoi odottavansa innolla kahden viikon maajoukkuetaukoa.

– Tarvitsen lepoa. Minulla ei ollut terävyyttä ja tavallista päättäväisyyttä maalin edessä. Minusta vain tuntui, etten ollut kokonaan läsnä.

Milanolaisten päävalmentaja Stefano Pioli myönsi kahden rintaman taistelun Serie A:ssa ja Eurooppa-liigassa vaativan veronsa – erityisesti entistä tiivistetymmän otteluohjelman myötä.

– Riittää kun sanon, että meillä marraskuun 22. päivästä alkaen kymmenen ottelua 31 päivään.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja