Korona ajoi pariskunnan kotiin töihin – totuus aviomiehen "kiireisestä työelämästä" yllätti vaimon: "Näen mieheni nyt sellaisena kuin hän aidosti on..."

26-vuotias amerikkalaisnainen sairastui koronaan - kertoo karmeasta kokemuksestaan 3:11
Fiona, 26, sairastui koronaan. Oireet iskivät pahasti, vaikkei nuori amerikkalaisnainen kuulu mihinkään riskiryhmään. Videolla hän kertoo kokemuksestaan.

Jouduttuaan etätöihin miehensä kanssa vaimo tajusi, että kiireiseksi itseään aina väittävä mies onkin laiska.

Entä, jos tutustuisit kumppanisi todelliseen luonteeseen vasta koronaviruksen vuoksi? Näin kävi nimettömänä pysyttelevälle äidille, joka halusi kertoa tarinansa Honey9-sivuston Tanya Meyerille.

Mies kertoi aina olevasta "kiireinen töissä"

Nimetön äiti ja vaimo kertoi haastattelussa, että hänen miehensä Richard puhuu usein arjessa siitä, miten kiireinen on. Mies on useaan otteeseen kertonut, miten firma "ei pyörisi" ilman häntä.

– Minulla ei koskaan ole ollut syytä epäillä häntä. Siis, miksi olisi ollut? Joskus soitin hänelle toimistolle ja hän sanoi, ettei voi jutella, että hänen on kiire tehdä sitä ja tätä, hän tekee suurimman osan työstä, kaikki luottavat häneen, äiti kuvailee.

Koronavirus on kuitenkin pakottanut pariskunnan kotiin, ja samalla vaimon silmät ovat avautuneet.

– Mutta nyt, kun teemme molemmat töitä kotoa, näen mieheni nyt sellaisena kuin hän aidosti on: hän on laiska, nimetön nainen kuvaa.

"Hän tekee tuskin lainkaan töitä, viettää iäisyyksiä Facebookissa..."

Miehensä toimia kotona seurailtuaan vaimo kertoo huomanneensa tiettyjä kaavoja tämän työpäivässä.

– Hän tekee tuskin lainkaan töitä, viettää iäisyyksiä Facebookissa ja Instagramissa, pelaa jatkuvasti pelejä ja avaa sitten WhatsAppin, kirjoittaa työkavereilleen ja nauraa typerille meemikuville, joita he lähettelevät, nainen kuvaa.

– Olen huomauttanut hänelle asiasta muutaman kerran ("vau, sinä et paljon työtä tee, vai teetkö?") ja hänestä tulee puolusteleva, hän sanoo, että asiat ovat eri tavalla nyt, kun hän tekee töitä kotona.

Vaimo valittaa miehen keskeytyksistä

Myös vaimo tekee töitä kotona, ja pari jakaa asunnon ainoan työhuoneen.

– Richard keskeyttää minut koko ajan puhumalla työtovereilleen asioista, jotka eivät liity työhön, tai kysymällä "mitä on lounaaksi". Kun hän tekee niin, käsken häntä hakemaan juustoleivän, koska vain siihen tällä kotitoimistolla on nyt varaa. Tämä kaikki tekee minut hulluksi, nainen kuvailee.

Istuessaan Richardin kanssa kotona vaimo on myös muistanut, miten tämän työtovereilla oli tapana vitsailla miehen pitkistä lounastauoista tai "tapaamisista", joista hän palasi ostoskassien kanssa.

– Oletin heidän vitsailevan, mutta nyt olen varma, että he puhuivat asioista niiden oikeilla nimillä. En tiedä, mitä tekisin asialle – siis eihän toista voi estää olemasta laiska, varsinkaan silloin, jos ette ole samassa työpaikassa, vaimo pohtii.

Miten suhteen käy, jos tilanne jatkuu?

Vaimo onkin pyytänyt Richardia siirtymään töihin keittiöön tai keskittymään töihinsä.

– Vannon, että muut hänen toimistollaan, varsinkin ne naiset, jotka varmasti pyörittävät vielä kotikouluakin, hoitavat hommat, nainen sanoo.

Hän kertoi tarinansa Honey9-sivustolle, kun kotityötä oli jatkunut vain viikon ajan.

– Minusta on kauheaa ajatellakin, mitä tunnen miestäni kohtaan, jos olemme tässä tilanteessa kuukauden päästäkin.

Lue myös:

    Uusimmat