Korona-ajan kiihottavimmat leikit: Nämä olivat vuoden 2020 parhaat seksiasennot

Parisuhdeammattilaiset arvioivat korona-ajan vaikutusta parisuhteisiin:"Kriisi tuo pohjimmiltaan esiin, mitä me olemme toisillemme" 5:15
Videolla parisuhdeammattilaiset arvioivat korona-ajan vaikutusta parisuhteisiin MTV Uutiset Livessä.

Vuosi 2020 ei ole ollut kaikista seksikkäin ajanjakso. Seksiterapeuttien mukaan poikkeusvuoden aikana sänkyleikeissä ovat korostuneet tuttuus, lohtu ja luovuus.

Sosiaalinen eristäytyminen on haastanut useiden ihmisten seksielämän vuonna 2020. Monissa tapauksissa sinkuilla on ollut vaikeuksia löytää seuraa, ja jatkuva kotonaolo on saanut pariskuntien seksihalut vähenemään.

Oman lisänsä vyyhtiin tuovat koronaviruspandemian aiheuttama stressi ja väsymys, jotka ovat tunnettuja libidon madaltajia.

Health-sivuston haastattelemat seksuaaliterapeutit kertoivat, että vuoden 2020 parhaimmat seksiasennot kytkeytyivät luovuuteen, lohdutukseen ja tuttuuteen.

1. Yhteinen masturbointisessio etänä

Koronavuosi on saanut yhteiskunnat ottamaan suuria digiloikkia. Myös seksielämä on osin siirtynyt makuuhuoneista älylaitteiden näytöille.

Etäyhteydellä toteutetut yhteiset itsetyydytyshetket ovat tuoneet nautintoa ihmisten arkeen, mutta myös tutustuttaneet ihmisiä erilaisiin seksielämyksiin, joissa korostuvat äänet ja fantasia. Seksiterapeutti Debra Laino uskoo, että vuosi 2020 on merkinnyt monille omien seksiin liittyvien tarpeiden tunnistamista ja kommunikoimista kumppanin kanssa.

2. Aura-seksiasento

Seksi takaapäin eli niin sanottu doggy style on tuttu elementti monien parien sänkyleikeissä. Uutta nautinnollista kulmaa siihen on tänä vuonna haettu sen varioidusta muodosta, ”aurasta”.

Asennossa nainen asettuu kasvot alaspäin sängyn reunalle ja kohottaa lantiotaan sekä jalkojaan. Mies yhtyy naiseen takaapäin, jolloin nainen nostaa alavartaloaan ja kiertää jalkansa miehen lantion ympärille. Asennossa klitoriksen hyväily on helppoa joko käsin koskettamalla tai sänkyä vasten hankaamalla.

3. Seksi takaapäin makuuasennossa

Koronavuonna monilla pareilla on ollut aikaa pidempiin seksisessioihin. Seksi takaapäin makuuasennossa mahdollistaa rentoutumisen ja yhdynnästä saadun nautinnon samanaikaisesti.

Asennossa toinen osapuoli makaa kasvot alaspäin sängyllä. Mies tulee makaavan osapuolen päälle tähän yhtyen ja pitää yläruumistaan koholla. Ihot ovat vastakkain lantiosta alaspäin.

– Tämä luo kiihkeää kitkaa molemmille kumppaneille, sanoo seksiterapeutti Rachel Needle.

Oman intiimiyden tasonsa asentoon tuo fyysinen läheisyys, joka mahdollistaa esimerkiksi hengittämisen samaan rytmiin ja auttaa virittäytymään tunnelmaan.

4. Lähetyssaarnaaja tyynyn kanssa

Lähetyssaarnaaja on seksiasentojen tuttu ja turvallinen klassikko. Se toimii erityisesti, jos naista väsyttää, mutta hän haluaisi silti nauttia seksistä. Entistä miellyttävämmän asennosta molemmille osapuolille saa, kun leikkiin ottaa mukaan tyynyn.

Tyyny asetetaan naisen takapuolen alle lähetyssaarnaaja-asennossa. Tyyny nostaa naisen lantiota ja muuttaa yhdyntäkulmaa, mikä tekee työnnöistä syvempiä ja vaivattomampia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat