Mainos

Korhonen: Lomasta huolimatta puoluekokousjärjestelyt mallillaan

"Keskustalaisen kansanjuhlan järjestelyt ovat erinomaisella mallilla."

Puoluesihteeri Jarmo Korhonen sanoo tiedotteessaan olevansa tyytyväinen Keskustan 72. puoluekokouksen järjestelyihin. Keskustan puoluetoimiston ja Keskustan Pohjois-Karjalan piirin voimin tehdyt puoluekokouksen käytännön järjestelyt ovat Korhosen mukaan edenneet erinomaisesti. Puoluekokous järjestetään perjantaina Joensuussa.

- Pohjois-Karjala tarjoaa loistavat puitteet kansanliikkeemme juhlalle. Joensuuhun odotetaan ennätyksellistä osanottoa, joten uskon vahvasti, että saamme aikaan Euroopan suurimman puoluekokouksen, Korhonen hehkuttaa.

Puoluekokouksen poliittiset ja järjestölliset asiat on valmisteltu puoluehallituksen johdolla. Puoluesihteeri Korhonen keskittyy omien sanojensa mukaan parhaillaan valmistelemaan omia puheenvuorojaan kokouksen asiakohtiin, joissa käsitellään puolueen taloutta ja tilinpäätöstä, toimintakertomusta, sääntömuutostarpeita ja toimintasuunnitelmaa vuosille 2008-2010 sekä puoluekokoukselle jätettyjä aloitteita.

Keskustan puoluetoimistosta on kerrottu Korhosen pitävän vapaita aina perjantaihin asti. Lomailu puoluekokouksen alla on saanut epäilykset retuperällään olevista järjestelyistä valloilleen.

Lue myös:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.