Mainos

Korhonen arvostelee pääkaupunkiseudun liikennehankkeita

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen arvostelee Etelä-Suomen ja varsinkin pääkaupunkiseudun vaatimuksia huomattavista liikenne- ja rakennusinvestoinneista. Korhonen laskeskelee Maaseudun Tulevaisuuden verkkoliitteen haastattelussa, että Helsingin, Espoon ja Vantaan raideinvestointien noin kahden miljardin rahantarve on suurempi, kuin mitä euroja realistisesti riittäisi edes koko maan lisäinvestointeihin.

Korhosen mukaan uusiin hankkeisiin voidaan käyttää vain 1,4-1,6 miljardia euroa koko vaalikauden aikana. Hän vaatii, että se raha on käytettävä tasapuolisesti koko Suomen hyväksi.

Pääkaupunkiseudulle suunniteltujen liikennehankkeiden kustannusarviot ovat nousseet. Korhonen ei pidä viisaana, että valtio antaisi tässä tilanteessa vihreää valoa monelle pääkaupunkiseudun suurhankkeelle.

- Etelän ylikuumentunutta tilannetta ei pidä enää lisää kuumentaa. Rakentamisen hinta on Etelä-Suomessa karannut käsistä, ja se johtuu osin siitä, että hintoja paisutetaan liian monella samanaikaisella hankkeella, hän arvostelee.

Kato myös:

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.